Unde-s banii de la UEFA?!

Categoria Sport 1.684 afisari

Fosta campioana a Romaniei, Otelul Galati va incepe noul sezon cu doua puncte penalizare in clasament. Datorita faptului ca echipa are restante financiare neachitate catre impresarul care a intermediat transferul brazilianului Didi.

La prima vedere aceasta constatare din clasament nu m-ar mira. Echipa dunareana este o echipa mica, fara un fianantator puternic in spate. A reusit sa se mentina sezon de sezon pe linia de plutire datorita vanzarilor de jucatori catre asa zisele echipe mari ale campionatului intern. Marea performanta a reusit sa o atinga datorita faptului ca fostul presedinte Marius Stan a mizat pe continuitate si omogenitate. Nu facut schimbari majore in lot si s-a incapatanat sa nu renunte la antrenorul Dorinel Munteanu. In primul sezon cu ”neamtul” pe banca au fost presiuni uriase din tribune. Suporterii contestau antrenorul meci de meci. Aceasta strategie aplica de Marius Stan a dus Otelul Galati in grupele Champions League.

Odata cu participarea in grupele Champions League se parea ca la Galati se va sparge conducta cu bani. Nu-s specialist al cifrelor dar banuiesc ca minim 10 milioane de euro au intrat in conturile clubului. Bani virati de UEFA. Nu a fost sa fie. Marius Stan a preferat sa se opuna dorintei antrenorului de a investi in transferuri. Presedintele clubului a optat pentru interesele din viitor ale clubului nu din prezentul sezonului trecut.

In returul sezonului trecut, presedintele consiliului de administratie Ionel Bors, afirma ca a comandat un audit la club. Bunuia ca din conturile clubului s-au sifonat bani grei. Rezultatul auditului daca a avut loc, nu a fost facut niciodata public dupa cunostintele mele. Consiliul de administratie a decis sa-l demita pe Marius Stan din functia de presedinte al clubului. Edilul de astazi al orasului a fentat demiterea plecand in concediu.

Nu ma amestec in politica dar din cate stiu pentru o campanie electorala ai nevoie de bani. In timp ce Marius Stan era in campanie electorala, jucatorii erau neplatiti de luni bune. Doar Dorinel Munteanu a reusit sa-i tina in frau sa nu-si depuna memorii la LPF pentru a deveni jucatori liberi de contract. Astazi avem un club in pragul falimentului, iar fostul presedinte a ajuns primarul Galatiului. Interesant si al dracului de suspect.

In cursul zilei de astazi, Otelul Galati s-ar putea alege cu o noua penalizare, daca nu achita 1,25 milioane de euro catre un impresar.

”Numai joi ne mai desparte. Daca nu achitam putem fi penalizati cu inca doua puncte. Apoi joia care vine daca nu achitam vom avea 6 puncte penalizare” – Ilie Hagioglu, director adjunct pentru Digisport.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici T5