Udrea geloasă pe Antonescu

Categoria Stiri Interne

Trecută pe linia a doua după căderea regimului PDL, păstrată la rece pe timpul campaniei, interzisă în media de staful de campanie al PDL datorită proastei imagini și impopularității, madam Udrea Ot Pleșcoi a răbdat cât a răbdat, a tăcut, a plâns în pernă, și-a mușcat pumnii, dar toate au o limită. Ce a scos-o din muțenie, din silenzzio stampa, din exilul impus de colegii pe partid?  Păi ce putea altceva decât așternutul? Elena este totuși femeie și dacă poate răbda ca politician statul pe coji de nucă,dacă se poate ascunde de presă și poate răbda inactivitatea, ca femeie nu poate accepta amestecul ”unui străin” în  așternuturile prezidențiale. Chiar dacă Antonescu nu a intrat nici în Biroul, darămite în patul lui Băsescu, faptul că umblă pe acolo și poate simte parfumul din iatacul prezidențial, sau poate intra chiar în Biroul Oval locul de serviciu al suspendatului, a scos-o din minți pe madam Udrea. Ieșirea acesteia pe blogul personal te lasă fără suflare:

 „Pentru a proba corectitudinea celor afirmate, vă rog să fiţi atenţi la următoarele aspecte: Antonescu a ţinut morţiş să vină la Cotroceni, în locul Preşedintelui, în timp ce Văcăroiu, după suspendarea din 2007, a avut decenţa să nu se mute în «aşternuturile» acestuia; încă din prima zi în care a călcat la Cotroceni, a ţinut să aibă o conferinţă de presă, exact cu acelaşi set-up ca şi Traian Băsescu; a provocat toate situaţiile în care se poate implica un Preşedinte ales: a convocat inutil un CSAT, a dat afară consilieri prezidenţiali, a angajat consilieri prezidenţiali, a mers la Guvern, a chemat ambasadori străini la întâlnire, a rechemat în ţară ambasadori ai României, s-a întâlnit cu FMI, cu Banca Mondială etc”

Ce treabă are doamna Udrea cu așternuturile prezidențiale, poate să explice numai domnia sa. Din te știu eu, a lucrat pe lângă domnul Băsescu, pe posturile de Consilier și ministru, nu țin minte să fi fost angajată pe post de cameristă sau cămăraș și atunci mă întreb de ce o macină grija patului prezidențial? În ce calitate a vorbit doamna Udrea despre așternuturile prezidențiale? Să fie vorba de gelozie feminină?  După cum vorbește despre gesturile, set-up urile, activitățile domnului Băsescu, ai zice că doamna Elena este îndrăgostită iremediabil de președintele ei și nu suportă nici o apropiere cât de mică a cuiva de lucrurile sau gesturile, activitățile, atribuțiunile, scumpului Băse. Iar patima merge până la așternuturi.Ne vom trezi mâine poimâine  că doamna Udrea ne interzice să avem chelie, sa batem copii, să luăm telefoanele reporterilor, să înjurăm, circulăm cu Dacia Logan, să spunem prostii, să bem, să mințim, pentru că astea sunt set-up uri prezidențiale și sunt tabu. Poate domnul Aliodor Manolea ne lămurește cum se traduce comportamentul doamnei Udrea. Nu mai menționez faptul că toate activitățile enumerate de Elenuța se încadrează în lista de activități pe care Antonescu are dreptul să le desfășoare ca președinte fie el și provizoriu, pentru madam Udrea asta nu contează, contează doar ce simțește ea personal în sufletul ei pur.  M-aș fi așteptat la doamna Maria Băsescu să se îngrijoreze, ca orice femeie care nu suportă persoană străină în cearceafurile spălate  de ea, dar intervenția exilatei te lasă pur și simplu cu gura căscată. Aștept comentariul domnului Băsescu vizavi de îngrijorarea doamnei Udrea sau al doamnei Maria Băsescu, singurii în măsură să aibă preocupări legate de iatacul domnesc.

P.S. Nu știu ce legătură este între doamna Udrea și poza din imagine, probabil aceeași ca și cea dintre aceeași persoană și patul prezidențial și de aceea mi se pare cea mai potrivită poză pentru intervenția susnumitei.Ar putea fi un trucaj, dar este mai reușit decât trucarea votului din Camera Deputaților depe vremea Robertei.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS