Scrisoare deschisa Elenei Udrea

Categoria Social 1.164 afisari

Cetățeană Elena Udrea,

Mă adresez dumneavoastră pentru că am văzut eu undeva la televizor că sunteți o bună sfătuitoare, o persoană plină de bune intenții căreia i se adresează toți cei care au probleme, chiar și cu stomacul. Dar recunosc, că m-am decis să vă scriu și  pentru că citind ceea ce ați produs pe blogul dvs, vizavi de set-up urile iubitului dumneavoastră președinte, mă trec frisoanele mai ales văzând ce se întâmplă cu cei care au votat la referendum, sau care au cerut unor oameni să voteze, sau au cerut actualizarea listelor. Citind acuzele dumneavoastră la adresa președintelui interimar Antonescu acuze nu numai aberante dar și bolnave, mă îngrozesc și mă întreb ce să fac.

Vă informez cu teamă și groază chiar, că fără să vreau, în multe cazuri chiar împotriva voinței mele  am descoperit, citind acuzele dumneavoastră, că mă fac vinovat de preluarea unor set-up uri personale aparținând iubitului dumneavoastră președinte de ale cărui așternuturi vă îngrijorați cu – bănuiesc-justificată și  îndreptățită competență Mă simt vinovat de următoarele:

• Am fost născut de o femeie căreia îi spun mamă, conceput cu un bărbat căruia îi spun tată. Cer iertare că am preluat acest set-up fără să vreau;
  • M-am născut în România, sunt deci cetățean Român, ca și iubitul dumneavoastră președinte. Cer iertare, nu am reușit să mă nasc în altă țară, nu a depins de mine;
  • Am fost copil, m-am jucat, am spart geamuri, am furat cireșe, m-am scăldat în canale, bălți, râuri, am tras și cu praștia în vrăbii, dar de mult nu mai trag, am avut cu alte cuvinte o copilărie, fără să îmi dau seama că comit o crimă de les maiestate atentând la set-up urile iubitului dumneavoastră președinte;
  • Am jucat lapte gros când eram mic și cu această ocazie m-am cocoțat în spinarea câte unui coleg, dar vă jur, nu știam că acesta va deveni un set-up prezidențial;
  • Am lovit – nu cu pumnul – copii, dar erau de o seamă cu mine și cred că ”trebuie să fi făcut ei ceva, nu îmi mai aduc aminte ce, altfel nu îi loveam”, exact ca și iubitul dumneavoastră președinte, mult mai târziu, fără să bănuiesc măcar că numai el  are voie să facă asta;
  • Am urmate cursurile grădiniței, ale școlii generale și liceului, nu pentru că am vrut, ci pentru că așa se obișnuia pe vremea aceea. Acum îmi dau seama ce greșeală am făcut, dacă aș fi stat neșcolit, sau aș fi rămas repetent, dacă aș fi terminat liceul la 40 de ani, aveam și eu șansa să ajung ministru sau parlamentar PDL sub oblăduirea iubitului dumneavoastră președinte;
  • Recunosc cu mâhnire că după vârsta de 25 de ani – mă jur pe roșu – împotriva încercărilor mele disperate și eforturilor de a opri acest proces, am început să chelesc prezidențial, ajungând astăzi la fel de pletos ca și iubitul dumneavoastră președinte. Regret enorm și aștept ajutor pentru îndreptarea acestei crime. Am o scăpare totuși, eu nu am purtat niciodată șuvițe, cum purta domnia sa și nu mai țin minte cine;
  • Am și eu, ca și iubitul dumneavoastră președinte, un frate, dar nu face comerț cu armament. Credeți că e cazul să se apuce ?
  • M-am căsătorit, îmi iubesc soția am făcut un copil împreună, e adevărat, nu este europarlamentar, dar reușește să editeze cu ușurință fraze întregi, acolo unde alții  abia reușesc să articuleze câteva silabe. Sper ca acest set up să nu cântărească chiar atât de mult în balanță ținând cont de faptul că posed doar un băiat, nu două fete cucuiete ca iubitul dumneavoastră președinte;
  • M-am făcut ofițer, e adevărat, nu de marină, chiar dacă mă cheamă Marin, mi-am slujit țara m-am pus în slujba ei, nu am pus-o pe ea în slujba mea, ca iubitul dumneavoastră președinte. Sper ca această mică diferență să mai atenueze din vina de a fi purtat o uniformă militară și gradul de căpitan  grad care acum a devenit set-up prezidențial;
  • Am fost trimis în misiuni în afară, e adevărat fără sarcini informative, dar eu am fost în Irak, Angola, Albania, Eritreea, nu în Anvers. Nu am reușit să incendiez nici un port, dar am participat la stingerea unui incendiu. Credeți că ar fi de bon-ton să spun că eu am dat foc, așa ca iubitul dumneavoastră președinte?
  • Trăiesc, respir sub același cer ca și iubitul dumneavoastră președinte. Credeți că ar trebui să plec cumva ca să nu mai avem același set-up? Sau pleacă domnia sa ?

Mai sunt și alte set-up uri, nu îndrăznesc să le spun pe toate, îmi e teamă că m-aș trezi cu mascații la ușă. Vă întreb cu teamă, ce să fac să scap de aceste set-up uri, cum să devin și eu o persoană normală, nu un infractor de drept comun? Cum să fac să nu mă mai intersectez cu set-up urile iubitului dumneavoastră președinte? Vă informez cu părere de rău că nu posed conturi în străinătate, nici în țară, nici nu mă vizitează domnul Gitenstein, frau Merkel nu mă sună, deci nu pot părăsi țara, nu am unde să plec, nici nu m-am decis încă să părăsesc sistemul pe cale naturală pentru a nu mai atinge set-up urile domnului președinte, dar dacă puneți dumneavoastră o vorbă bună, poate îl convingeți pe el să aleagă un loc unde nu se poate atinge nimeni de set-up utile prezidențiale, că are multe posibilități și ar face multă lume fericită. Eu nu îi știu pe toți cei care ar fi bucuroși, dar vă puteți interesa dumneavoastră la doamna Kovesi, că are listele cu numele și CNP urile tutulol.

Vă rog deci cetățeană Elena Udrea să îmi spuneți cât de gravă este vina mea, dacă pot spera la clemență sau ce să fac să nu mă mai intersectez cu set-up urile iubitului dumneavoastră președinte.

A.R.U.

Un posibil infractor

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Un Raspuns la Scrisoare deschisa Elenei Udrea

1. tommytza

Felicitari! Eu,unul,as fi fost mai dur cu cucoana dar e ok asa! Touche!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Statistici T5