Vadim prezintă un scenariu de coșmar

Categoria Stiri Interne 1.970 afisari

Ziarul Tricolorul al lui Vadim Tudor prezintă un scenariu  care practic năruiește toate speranțele celor 7,5 milioane de română. Dacă legăm acest scenariu de vizita reprezentantului Departamentului American de Stat și mesajul cu care vine,  se pare că teoria lui Vadim este reală. Vai de noi românii, siliți și siluiți să facem acte împotriva dorinței noastre. Asta se numește viol în toată regula . Iată ce spune Vadim:

”Efectele convorbirii fostului director al SRI, Virgil Măgureanu, cu fostul director al CIA, Leon Panetta (actualul secretar de Stat al Apărării), s-au produs mai repede decît se putea bănui. Astfel, miercuri seară, între orele 21,30 şi 22, yankeul armean Harry Giknavorian i-a telefonat lui Traian Băsescu şi i-a spus, cu aproximaţie: „Staţi liniştit! Săptămîna viitoare voi vorbi cu 2 judecători ai Curţii Constituţionale şi votul va bascula în direcţia bună!”. El a mai zis că la sfîrşitul săptămînii aşteaptă instrucţiuni de la Washington, de unde s-a întors vinerea trecută. Sursele care ne-au informat pe noi afirmă că unul dintre cei 2 judecători e Acsinte Gaspar, cu care Harry Giknavorian a mai avut întîlniri. Celălalt nu ştim cine este, dar putem bănui că e reprezentantul UDMR, Valentin Zoltan Puşkaş. Dacă cei 2 judecători îşi vor răsuci votul, atunci scorul final va fi 7 la 2, suficient ca Traian Băsescu să revină la Cotroceni. În ceea ce-l priveşte, acesta i-a spus celui cu care dialoga, în linii mari, să comunice la Washington că el se va achita de toate promisiunile făcute.”

Continuarea aici :http://www.ziartricolorul.ro/2569/ziarul-tricolorul-guvernatorul-cia-al-sub-coloniei-romania-yankeul-armean-harry-giknavorian-i-a-dat-asigurari-lui-traian-basescu-staŢi-linistit!-sĂptĂmana-viitoare-voi-vorbi-cu-2-judecĂtori-ai-curŢii-constituŢionale-si-votul-va-bascula-in-direcŢia-bunĂ!.html

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici T5