Sportivii romani au avut o prestatie onorabila la JO 2012

Categoria Sport 1.750 afisari

Jocurile Olimpice, Londra 2012, s-au incheiat. Delegatia Romaniei ocupand la final locul 27 in clasamentul pe medalii. Romania a obtinut 9 medalii la Londra : 2 de aur, 5 de argint, 2 de bronz. La ceremonia de inchidere a jocurilor olimpice, drapelul national a fost purtat de gimnasta Sandra Izbasa, medaliata cu aur la sarituri si bronz la concursul pe echipe.

Medaliile de aur au fost obtinute de Sandra Izbasa la sarituri si Alin George Munteanu la tir (10 m pusca, aer comprimat), argintul a fost obtinut de Alina Dumitru (judo), Corina Caprioriu (judo) Catalina Ponor (sol), echipa masculina de scrima (Rares Dumitrescu, Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu, Alexandru Siriteanu), Roxana Cocos (haltere). Cele doua medalii de bronz au fost obtinute de Razvan Martin (haltere) si echipa feminina de gimnastica (Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Diana Chelaru).

Unii stramba din nas, la prestatia sportivilor romani la Londra. Sa speram ca COSR, a luat nota si va actiona in consecinta pentru a ameliora starea deplorabila a sportului romanesc. Tragand linie, consider ca delegatia Romaniei s-a prezentat onorabil la acesta editie a jocurilor olimpice. A fost dezastru la atletism, natatie, box si caiac-canoe, sporturi care in trecut ne aduceau cel putin o medalie.

Consider ca ar fi bine sa ne bucuram de aceste medalii obtinute. Dupa traseul luat de sportul romanesc, peste 4 ani ne vom intoarce acasa cu mai putine medalii si poate nici o medalie de aur. Suntem un popor talentat la sport, dar din pacate nimeni cu putere decizionala in acest stat nu se orienteza, spre cel mai bun ambasador al Romaniei.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici T5