Gelu Vişan nu exclude o eventuală colaborare PP-DD = PDL după alegeri

Categoria Politica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marţi 30.10.2012 PP-DD şi-a depus  candidaturile pentru Senat şi Camera Deputaţilor pe judeţul Dolj. Anunţată iniţial la ora 13.30 activitatea a fost ulterior amânată pentru ora 16. La ora 16 însă la prefectură erau numai ziariştii, fostul primar Solomon şi încă câţiva candidaţi fără  anvergură. Între timp s-a anunţat că activitatea iarăşi se amână pentru ora 17. Ce pot să spun, începutul era promiţător. Cei care se lăsau aşteptaţi erau domnii Cilibiu şi Neţoiu care veneau de la Bucureşti. Probabil domnul Neţoiu a oprit la una mică la  Cerbu sau a dat pe la stadion să îşi caute jucătorii vânduţi lui Dinamo. Între timp şi-a făcut apariţia domnul Gelu Vişan cel care acum două zile nega intrarea sa în partidul caracaleanului. Bine dispus a glumit cu câţiva cunoscuţi în aşteptarea şefilor Cilibiu şi Neţoiu.

Până la urmă au apărut şi cei doi, s-au dus cu toată trupa la BEJ după care au urmat scurte alocuţiuni. Am reţinut tonul domnului Vişan care tocmai retras din PDL a continuat tirada la adresa foştilor colegi de partid care s-au înfruptat din banii publici. Ca de obicei, „aşa cum stă bine unui politician”, domnul Vişan s-a ferit să facă nominalizări a vorbit la modul general în ceea ce privea subiecţii, dar a fost  foarte clar în ceea ce priveşte acuzele. În felul acesta nu poate nimeni să îi reproşeze nimic. La un eventual reproş el poate spune că  s-a referit la cu totul altcineva. Dar a recunoscut şi faptul că răsplata pentru cei ce joacă rolul de sanitari ai partidului şi apar la tv pentru a curăţa mizeria partidului primesc drept recompensă un şut în partea dorsală pe când ceilalţi care au stat în tranşee, sau mai bine zis în buncăr, sunt feriţi de primejdii. Dacă ar fi citit ce spuneam eu acum un an, ar fi ştiut ceva mai devreme ce îl aşteaptă. Vişan s-a legat de cei  „care făceau bani pe spatele unor fraieri ca mine care ieşeau la televizor şi se băteau pentru partid. Cred că unul din motivele principale ale plecării mele din PDL este şi acesta. Cine vede, să înveţe! Dacă sari să îţi aperi partidul din care faci parte eşti dat la o parte pentru că nu stai să îţi numeri bănuţii.”

Aferim bre, câţi ani de vechime în partid ţi-au trebuit ca să vezi ce se vedea de pe lună ? Sau aşa  se spune când nu mai ajungi la struguri ? Întrebat dacă ia în calcul  posibilitatea participării alături de ARD sau PDL la guvernare într-un viitor mandat,  sau eventual a reîntoarcerii în PDL, domnul Vişan nu a spus nici da nici nu, a bâiguit un nu vizavi de întoarcerea  în PDL, dar nu prea tare, că nu se ştie când va mai fi nevoie de un vidanjor pe acolo, a spus ceea ce ştiam chiar dinainte de a recunoaşte dânsul, că este membru al partidului lui Dan Diaconescu şi că şi-a dat demisia din PDL dar nu a uitat să menţioneze că: „eu în PDL am încă şi voi avea tot timpul la Bucureşti mulţi oameni care nu sunt ca alde  ăla şi ăla care  fac bani din afaceri cu statul. Asta înseamnă că politica din România are încă o şansă.” Da, şi PPDD are o mare şansă să lucreze cot la cot cu tătucu.  Ce nu a mai spus însă domnul Vişan este că dacă politica şi politicienii mai au o şansă schimbând partiturile, culorile, colindele, echipele, antrenorii, tricourile, cei de pe margine, plătitorii de bilete care umplu conturile jucătorilor, nu mai au nici una. Ei rămân după fiecare meci sau după fiecare campionat, la fiecare 4 ani,  cu buza umflată între coji de seminţe şi sticle de băutură oferite ieftin sau gratuit la intrarea în stadion cu ocazia alegerilor, rupând înciudaţi steguleţele şi banerele echipelor, de-a valma,fără să mai ţină cont că la începerea meciului se credeau Dumnezei.

A mai pomenit domnul Vişan despre colegii din PDL care au trecut şi ei în noua echipă mov, pentru a forma şi acolo un nucleu cu care să poată pună semnul egalităţii între PDL USL şi PP-DD. Nu se bate caracaleanul pentru egalitate? Acum, prin racolarea „cremei” pedeliste, se poate considera egal cu greii politicii româneşti. Având un Ritzi, un Marius Necula, un Ciuhodaru, un Vişan, PP-DD deja s-a ridicat la cerinţele vremurilor. Cu experienţa proaspeţilor colegi, PP-DD va recupera rapid.

Iată lista candidaţilor PP-DD pe colegii :

  1. Senat  SOLOMON ANTONIE  – Camera Deputaţilor  Neţoiu Gheorghe
  2. Senat PREOTU GHEORGHE, CD Cilibiu Mihai
  3. Senat IONIŢOIU GRIGORE, CD Pană Ionel
  4. Senat SCHULTZ  MARIA , CD Ursu Andrei Tudor
  5.  Senat :Stoica Adrian,  CD Dumbravă Ion
  6.  CD Laurentiu Oprescu
  7. CD Iancu Constantin
  8. CD Vişan Gelu
  9.  CD Purcărin Costinel
  10.  CD Lepădat Marian

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

3 Raspunsuri la Gelu Vişan nu exclude o eventuală colaborare PP-DD = PDL după alegeri

  1. Emil

    Gigi Neţoiu şi Solomon. Bine că am fugit la timp din zonă. Maria Schultz nu e aia care a cumpărat (pe mână cu dincaleafarădecinstitul şi dincaleafarădeabuzivdeţinutulpolitic domn Năstase)lacurile din sud, alea cu peşte? Printre altele.

  2. A cumparat si ea ce a putut ce voiai sa cumpere Marea Neagra ?si ce e rau in asta ? Unii vand ea cumpara. Decat sa vanda insula serpilor mai bine sa cumpere baltile. Cand o sa ploua o sa aiba si apa in ele.

  3. CRISTEL

    Trebuie spus ca am vazut pe Papalagiu de Visan care dadea cu clontul pe la Televiziuni si daca or face acele Adunaturi ARD cu PP-DD nu sint decit o Haita de Hoti care vor sa ne mai prosteasca.Romanii sau trezit la realitate si nu au ce sa aleaga decit USL si asta vor vota acei ce voteaza ARD nu sint decit Slugoi lui Basescu care lau slujit 8 ani si au duso bine linga el.Hot linga Hot nu-si scot Ochii dar la furat merg in Haita.