Te iubesc dar mai pe şest

Categoria Despre Armata

Un recent comunicat al marelui sindicalist şi reprezentant al societăţii româneşti născute sau nenăscute, istoricul de renume mondial, fiul poporului şi tatăl oropsiţilor, apărătorul forţelor NATO de peste mări şi ţări şi mâna dreaptă a tuturor guvernatorilor, secemedistul care se confunda şi autodefinea singur,  într-un exces de grandomanie soră cu paranoia, SCMD, datorită coincidenţei gradului şi iniţialelor numelui Mircea Dogaru ( simplu, colonel mircea dogaru), m-a făcut aproape să îmi vărs maţele.

După ce  pe perioada cât USL se lupta să îl dea jos – sau măcar se prefăcea că vrea să îl dea jos pe Băsescu, în luna iulie când Europa urla că ţara e în primejdie şi se atentează la instituţiile statului de drept, sub văicărelile lui Băsescu şi ale coanei Macovei, domnul Mircea Dogaru flutura pe la canalele de dejecţii cotrocene hârtii semnate pe genunchi, pe scara maşinii lui Ponta, la care a adăugat un şir de pretenţii paranoice care alimentau plângerile macoveşti la curţile europene. Apoi când se anunţă vizita domnului Gordon trimisul doamnei Clinton care se pare că a făcut o comoţie cerebrală de când s-a legat la cap cu Băsescu, acelaşi MD se lăuda că va crea haos în ţară dacă nu este declarat limbricul principesei şi puterea nou instalată nu ţine cont de aberaţiile lui, nu îl consultă şi nu face ce vrea el.

După câştigarea alegerilor de către USL, tot nu s-a potolit, deşi susţinuse că el vrea înlăturarea puterii portocalii, aşa că a continuat să asmută şi să ameninţe că dacă nu este luat în seamă face ce a făcut tata.

Iată ce spunea domnul Dogaru imediat după alegeri:

„10.12.2012

FELICITARI ROMANI!

IARNA NU-I CA VARA!…

Intr-adevar, “iarna nu-i ca vara”! Iarna au cazut guvernele Boc si Ungureanu, iarna s-au spulberat sperantele PDL-ului, adica ale celor care voiau sa ne “ARD…Ô in continuare, desi Demisul a facut propaganda pentru ei si impotriva USL si a noastra pana in ultima secunda! Evident, ilegal, pentru ca el nu respecta, demult, nici o lege si nici un articol din Constitutie!

Toate acestea s-au intamplat si fosta opozitie politica, adica USL-ul, a obtinut o victorie zdrobitoare pentru ca NOI, opozitia civica, am iesit pe strada in vreme de iarna ca sa daramam regimul Basescu, adica PDL, UDMR, UNPR si gastile de generali masoni agramati si servili, care au fost trambitele sale, si tot NOI, societatea civila organizata, am iesit la vot pe vreme de iarna, dupa ce am asigurat succesul localelor si al Referendumului. Victoria USL, adica a PSD, PNL si PC este atat de mare, incat, in mod normal, nu ar mai avea nevoie de sprijin dubios din partea “traseistilor”, “tradatorilor”, vechilor slugi basiste sau ale santajistilor de la UDMR. Ii felicitam si ne felicitam! „

 Apoi, pe 21.12, se mai nuanţează ceva :

„21.12.2012

COMUNICAT CATRE TOTI MEMBRII SCMD

Reamintim tuturor celor cu memorie slaba ca noi nu am luptat impotriva unei guvernari PDL, ci impotriva unui regim de teroare Basescu, regim dicatorial sustinut de PDL, UNPR, UDMR si grupul minoritatilor altele decat cea maghiara din Parlament, fiind atrasi de fosta opozitie USL cu dictonul “Dreptate pana la capat” si “A doua zi dupa ce vom ajunge la guvernare, vom abroga legea fraudulos trecuta de Roberta Anastase prin Parlament”! Parca asa suna promisiunea, si au trecut 8 luni, legea este in vigoare, iar Roberta Anastase “abrogata” de noi prin vot, este in Parlament.

Considerand ca vocile a 30-40.000 de oameni vor mai clar auzite decat vocile a 2-3 reprezentanti la negocieri ai SCMD, fac apel la hotararea dvs. de a infrunta din nou gerul si zapezile si de a comunica presedintilor de filiale, pana in ziua de 15 ianuarie, dorinta, nu numai disponibilitatea fiecaruia dintre dvs. de a veni la Bucuresti, pentru traditionalele manifestari stradale ale SCMD de 24 ianuarie. Daca Guvernul se tine de cuvant, vom veni cu flori! Daca nu, ar fi bine sa avem 30-40.000 de voci la viitoarele negocieri.

Doamnelor si domnilor colegi,

Ultima speranta a romanilor este in noi, rezervistii. Românii sunt convinsi ca vom sti sa ne facem datoria constitutionala si ca suntem categoria socio-profesionala care a ripostat, ripostează si va riposta impotriva bataii de joc, a jignirilor si umilintelor. Sa dovedim ca ne-am meritat si meritam calitatea de militari, si sa nu-i dezamagim!”

 Trecând peste sperietoarea pe care o afişează de ani de zile cu zecile de mii de protestatari, care vor umple Bucureştiul la un simpu semn al său, când abia a reuşit să aducă de fiecare dată câteva sute de oameni mai ales în ultimii 2 ani, nu putem să nu constatăm că tonul este încă revendicator, dar nu ştiu cum se face că mereu vrea să protesteze în faţa guvernului, când afirmă că de fapt ţinta atacurilor şi protestelor este Băsescu. Ciudată orientare în spaţiu.

Dar odată cu semnarea acordului dintre Ponta şi Băsescu se schimbă întreaga orientare. Dintr-o dată, guvernul şi miniştrii săi devin bomboane de mentă, iar ataşamentul şi ploconelile se oficializează.

Pe data de 26 decembrie, după ce s-a oficializat acordul lui Băse cu Ponta, guvernul Ponta  devine cel mai serios guvern, miniştrii săi cei mai buni, mai ales că nu se mai găsea acolo Dobriţoiu cu pretenţiile lui care strica toate planurile:

26.12.2012

Dezmintire

Va informez, in urma discutiei din aceasta seara cu noul ministru al Apararii, ca toate afirmatiile care i se atribuie de catre posturile TV basiste, privind amanarea rezolvarii problemei pensiilor militare sunt, ca de obicei, simple diversiuni menite sa incordeze relatiile intre SCMD si actuala Putere.

 Am fost contactat telefonic si eu, de catre postul B1 TV, ca de obicei, prin surprindere, sub pretextul unor declaratii de care nu a  auzit nimeni, decat ei…

 Consider ca de aceasta data magaria basistilor a intrecut orice limita, intrucat ne strica si sarbatorile, asa amarate cum sunt.

 Reafirmam ca avem in cei doi ministri, de la Aparare si de la Interne, persoane hotarate sa faca treaba, sa elimine discriminarea, atat pe cea generala cat si pe cea din interiorul sistemului, si pe care ne putem baza. Probabil, de aceea nu convin!”

 Observaţi cât de critic este la adresa aceluiaşi canal dejector B1 tv cu care dăduse marea lovitură prin afişarea documentului „ compromiţător” la adresa lui Ponta în vară? Ptiu, ptiu să nu te deochi bade Mircică, îmi dădură lacrimile. Ce bine se aranjară lucrurile: Ponta semnă actul trădării cu Băse, Oprea este şef peste interne şi apărare, iar Duşa numai bun de şters cu el fraudele şi ilegalităţile lui Oprea, cum spuneai şi matale, „hotărât să facă treaba”. Da, va face o treabă mare, pentru cei fără onoare. Pentru asta merită ridicaţi în slăvi nu ?

Lovitura de graţie o dă însă nenea Mircea de Sf Ion,  când ne anunţă cu durere în glas că unii din colegii noştri vor să se grevească sau mă rog, să arunce cu nişte şepci.  Iată comunicatul întreg, fără retuşări, fără tăieri, ca să nu fiu învinuit de cenzură:

„07.01.2013

In atentia membrilor SCMD din Bucuresti si Ilfov proveniti din structurile MAI

Reclamand nedreptatile comise si ilegalitatile facute in disponibilizarea lor, jandarmii, pompierii si politistii de frontiera, disponibilizati in anii 2011-2012, vor sa picheteze Guvernul Romaniei pe data de 9 ianuarie 2013, incepand cu orele 10.00 (adunarea se va face intre orele 09.00 – 10.00, punctul de adunare fiind in apropiere de sediul BRD, langa Piata Victoriei).

Intrucat avem in filialele SCMD numerosi membri apartinand acestor categorii socio-profesionale, suntem de acord ca acestia sa-si sustina colegii, fara a arbora insemnele sindicatului.

 Ii anuntam insa pe toti disponibilizatii ilegal din Ministerul de Interne, prin reforma d-nilor Blaga si Igas, ca suntem in dialog cu MAI din ianuarie 2012, in dialog cu noul ministru si ca am prevazut ca si situatia domniilor lor sa fie reparata prin lege. Ii vom tine la curent cu rezultatul noilor negocieri.

 Intre timp, lansam oferta si domniilor lor, din partea partenerului nostru, firma deprotectie si paza ARES, de a raspunde solicitarii acesteia privind angajarea a 30 de profesionisti protectie si paza pentru aeroportul Henri Coanda Bucuresti.

 PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU”

 Cum nu se poate mai frumos. De la furia şi pretenţiile din vară când  voia să protesteze împotriva guvernului şi arunca numai contre, lovind în guvernul Ponta, dar pretinzând că este împotriva lui Băsescu,  la ştergerea pe mâini de acum precum Pilat din Pont, a intervenit acordul de colaborare instituţională aşa că domnul Dogaru nu mai are împotriva cui să protesteze. A primit asigurări că legea pensiilor nu va mai fi introdusă şi nici ordonanţa nu va fi dată, deci îşi poate păstra sindicaliştii şi cotizaţiile, s-a liniştit. Pentru cei care mai protestează, sindicalişti, militari, sau din MI pe care se lăuda că îi reprezintă, domnul Dogaru recomandă cu căldură ca cine vrea, să se ducă, el nu interzice cum a interzis Boc votul la moţiunile de cenzură, domnul Mircea e democrat, dă voie sindicaliştilor militari să se „iesprime,”  dar mai pe şest aşa, fără însemnele sindicatului pentru că nu vrea să se facă de râs DOAR S-A SEMNAT ACORDUL DE COLABORARE INSTITUŢIONALĂ.  Să mori rănit de dragoste sindicală şi alta nu. Culmea e că atunci când revoluţionarii ameninţaseră că vor ieşi la proteste, domnul Dogaru cerea tuturor să iasă cu mic cu mare să îi sprijine, cu căţel, cu purcel cu însemne, cu soacre, fără teamă. Acum când vor să protesteze Jandarmii care au reprezentanţi în SCMD Dogaru devine mai lin, şi dă voie celor care vor să se alăture protestelor, dar fără să amestece sindicatul. Asta oare cum se numeşte ? Unii i-ar spune trădare, pentru că în statut, la art 6 punctele a şi b, se specifică ce trebuie să facă sindicatul pentru apărarea drepturilor „tuturor categoriilor de militari”. Cum le apără domnul Dogaru, dacă nu implică sindicatul în apărarea drepturilor lor şi doar dă „ dezlegare” pe cont propriu, dar fără însemnele sindicatului, fără a implica sindicatul în aceste proteste?  Stau şi mă întreb dacă nu cumva o exista şi un acord de colaborare între domnul Băsescu şi domnul Dogaru? Dar pe şest aşa, să nu se prindă sindicaliştii.

HAI SĂ REZUMĂM PRIN ULTIMELE DOUĂ DECLARAŢII, ALĂTURATE :

Ultima speranta a romanilor este in noi, rezervistii. Românii sunt convinsi ca vom sti sa ne facem datoria constitutionala si ca suntem categoria socio-profesionala care a ripostat, ripostează si va riposta impotriva bataii de joc, a jignirilor si umilintelor. Sa dovedim ca ne-am meritat si meritam calitatea de militari, si sa nu-i dezamagim!”

ŞI

Intrucat avem in filialele SCMD numerosi membri apartinand acestor categorii socio-profesionale, suntem de acord ca acestia sa-si sustina colegii, fara a arbora insemnele sindicatului.

DECI ESTE DE ACORD DOMNUL DOGARU CA, DACĂ SUNTEM SINDICALIŞTI JANDARMI, SĂ NE ALĂTURĂM COLEGILOR ACTIVI, DAR .. MAI PE ŞEST, FĂRĂ SĂ ARBORÂM ÎNSEMNELE SINDICATULUI, SĂ NU FACEM DE RÂS SINDICATUL. HALAL SEF DE SINDICAT.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS