Umor cazon (2)

Categoria Amintiri cazone, De pe bloguri militare, Divertisment, Magazin 4.667 afisari

Un soldat se întoarce din permisie. În vagon, alături de el, stă o tânără domnişoară. Soldatul îşi deschide traista, scoate pâinea, slănina, brânza şi le taie bucăţi mici, făcându-şi „soldăţei”. Tânăra domnişoară începe să saliveze de poftă şi când nu se mai poate abţine, îi spune soldatului:
– Nu vă supăraţi, domnule soldat, mi-e aşa o poftă! Nu-mi faceţi şi mie un soldăţel?
– Ba cum să nu, aşteptaţi numai să termin de mâncat!

– De ce ai refuzat avansarea?
– Nu cred că mi-ar plăcea un grad mai mare decât cel de caporal, răspunse soldatul întrebat, celuilalt. Vreau să-mi mai păstrez măcar câţiva prieteni.

 

Mi-au trebuit patruzeci de ani ca să constat că nu am niciun talent pentru militărie.
– Doamne Sfinte! Şi ce-ai făcut?
– Era prea târziu să mai pot face ceva. Ajunsesem general de divizie.

– Ce-i cu tine la spital, soldat?
– Voiam să termin cu armata, aşa că m-am prezentat la comandant spunându-i că sunt Napoleon.
El a încuiat uşa, m-a prins în braţe şi mi-a spus că e Josefina.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Un Raspuns la Umor cazon (2)

  1. Cetatea platitor de taxe

    Aici se va ajunge…explicatie clara :
    – L. 119 este neconstitutionala si incalca recomandarile jurisprudentei europene intrucat a desfiintat dreptul la PENSIE DE SERVICIU. Institutia Av. Poporului precizeaza clar ca dreptul la pensie de serviciu este un drept, cel la pensie in sistem public este alt drept la fel cum si pensia in sistem privat este un alt drept. Sunt 3 drepturi diferite, iar cel la PENSIE DE SERVICIU NU A FOST NICI DIMINUAT, NICI RESTRANS, CI A FOST DESFIINTAT. Interpretarea cum ca desfiintarea dreptului la pensie de serviciu nu a incalcat dreptul la pensie, intrucat exista si drept de pensie in sistemul public este eronata. La urma urmei mai exista si dreptul la pensie in sistem privat. Cu o astfel de interpretare cum ca prin desfiintarea dreptului la pensie de serviciu nu s-a incalcat dreptul la pensie, de maine se poate abroga si dreptul la pensie in sistem public, intrucat mai exista si drept de pensie in sistem privat, nu? Ori o recalculare/revizuire a pensiilor din sistemul public dupa regulile sistemului privat (inseamna pensii cu cuantum zero, dar dreptul exista) este acelasi lucru cu ce s-a intamplat cand s-au recalculat/revizuit pensiile de serviciu, dupa regulile sistemului public. Deci, problema este L. 119 care a desfiintat dreptul la pensie de serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici T5