Un caz cum numai în România se poate întâmpla

Categoria Magazin 1.962 afisari

cu schiurile pe scari

Nu ştiu dacă este adevărat sau nu, dar este o poveste de necrezut.   Citiţi şi vă minunaţi, nici în filme nu vezi aşa ceva pentru că nici un scenarist nu este atât de bolnav încât să aibă o asemenea idee.

Într-o nu ştiu care seară, cândva înBucureşti , nişte băieţi de băieţi undeva prin Primăverii, fac un chef şi se trezesc sau mai bine zis constată, că nu mai au de băut. Cum să meargă după bere   per pedes li se părea prea dificil, unuia i-a venit idea să meargă  cu schiurile. Nu ştiu ce schiuri aveau, nici dacă spaţiul le permitea  să facă cristiane sau plugul cu ele pe scări, sau dacă le-au luat în spinare să şi le pună în picioare jos, dar la mintea lor nu a mai contat aşa că fiind iarnă, s-au echipat şi şi-au dat drumul pe scări. De la etajul 4 până la 2 a mers cum a mers, dar la doi au dat, exact ca mister Been,  peste o batrână care îi încurca aşa că a fost luată pe sus şi aşa s-a trezit băbuţa cu o fractură de bazin de toată frumuseţea. Băieţii s-au mai trezit un pic, au chemat 112 şi au spus celor de pe salvare că femeia a căzut pe scări. Femeia a fost dusă la Spitalul de urgenţă şi internată, băieţii s-au asigurat că a primit îngrijirile necesare şi au plecat.

Au plecat acasă şi după ce s-au mai luminat la minte, s-au dus din nou la spital să vadă cum se mai simte băbuţa şi cât de grav este. Acolo, stupoare, patul în care fusese internată femeie era gol. Tipii au înlemnit. Primul gând a fost că baba se mutase la morgă. Le-a trecut beţia pe loc. Vă puteţi închipui ce a fost în mintea lor şi la ce se puteau aştepta. Le era frică şi să întrebe ce s-a întâmplat, ca să nu îi întrebe pe ei cineva de ce întreabă şi ce legătură au cu cazul. Până la urmă au întrebat cu jumătate de gură ce s-a întâmplat cu doamna adusă  cu fractură. Li s-a spus că a fost transferată la psihiatrie. Tipii s-au îngălbenit din nou. Nu mai făceau diferenţa dintre psihiatrie şi neurologie, se gândeau că baba s-a lovit şi la cap şi situaţia a gravă. Cu cealaltă jumătate de gură au întrebat de ce a fost dusă la psihiatrie.

-Păi toată noaptea susţinea sus şi tare că a fost lovită în timp ce cobora scările, de nişte schiori- le răspunde asistenta.

Nu ştiu cât este de adevărat, repet, dar dacă este real, numai la noi se putea întâmpla. Chiar dacă nu este real, este bun ca banc.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici T5