O veste bună

Categoria Actualitate, Apelul stirilor, Cultura, De pe bloguri militare, Despre Armata, Magazin, Sanatate, Social 3.106 afisari

O veste bună
Nu am de gând să dau ortu popii. Nu, deocamdată. Încă pot merge pe stradă zâmbind, sperând la acea Românie, în care cred, dar care mă tratează în felul următor:
Flit.
Doar-doar, oi muri, şi astfel ţara noastră frumoasă va scăpa de un parazit, colonel tanchist, care, în mod normal, nu se ştie din ce cauză, pare foarte tânăr. Dar lucrurile care i se întâmplă, din cauza nu ştiu cui, a statului român sau a acestei ţărişori frumoase, pentru care, eu, Trofimov Ifim, am jurat s-o apăr, chiar cu preţul vieţii, aceste lucruri trebuie să înceteze.
Este de neimaginat să fii hărţuit cu decizii de pensionare, cam două pe lună, care mai de care, mai hazlie.
Eu, colonelul în rezervă Trofimov Ifim, care am jurat să apăr România, chiar cu preţul vieţii, am de gând să dau în judecată statul român.
Asta e vestea bună!
http://yfim.blogspot,com/
http://rezervistul.blogspot.com/
http://trofi53.blogspot.com/
tROfi-001

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

6 Raspunsuri la O veste bună

 1. HUMOR NEGRU

  miercuri, 10 iulie 2013
  INCA O VESTE TRISTA !

  Astazi am aflat cu tristete si adanca durere ca domnul col.r.(ch.) RADU NECULAI a plecat prea devreme si pentru totdeauna dintre noi.
  Nascut pe 2 august 1946 ,a parcurs o cariera militara onoranta,de la gradul si functia de locotenent de chimie militara, pana la cea de sef sectie in Comandamentul Corpului 10 Armata.Bun coleg si prieten, cunoscut si apreciat de multe generatii de militari, „omistul” nostru nu a mai avut puterea sa mai lupte.
  A decedat in urma unui infarct si nu intamplator in contextul valului de “revizuiri”, care s-a abatut din nou peste noi.

  Cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu camaradului nostru,corpul neînsufleţit este depus la capela cimitirului Sf. Petru şi Pavel din Iasi .Inhumarea va avea loc la joi,11 iunie la orele 14.00 .

  Dumnezeu sa-l odihneasca in liniste si pace!

  Sincere condoleante familiei indoliate.

  Biroul Operativ al Filialei SCMD Iasi

 2. HUMOR NEGRU

  O VESTE TRISTĂ
  ȊN ATENȚIA MEMBRILOR S.C.M.D.

  Cu adâncă durere vă aducem la cunoştinţă trecerea în nefiinţă, astăzi, 08.07.2013, la orele 10.00, a colegului nostru Mr. (r.) George Dan DOROFTEI , după o grea, nedreaptă şi îndelungată încercare.
  Spre ştiinţa celor care vor să-i aducă un ultim omagiu camaradului nostru, trupul neînsufleţit a fost depus astazi la Capela Cimitirului Municipal ( zona Energia). Ceremonialul şi înhumarea vor avea loc la Cimitirul Municipal ( zona Energia) , miercuri 10.07.2013 la orele 11.00.
  Odihnească-se în pace!
  Suntem alături de familia îndoliată!

  Biroul Operativ al S.C.M.D. Filiala Constanţa

 3. HUMOR NEGRU

  ONOR LA GENERAL !
  Cu adanca durere, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate anunta prematura trecere in nefiinta, la numai 65 de ani, a generalului Mihail-Eugeniu Popescu, membru al Comitetului Militar al NATO.
  Ostas in sensul deplin al cuvantului, doctor in Stiinte Militare, generalul Mihail Popescu a parcurs toate formele invatamantului militar din Romania, apoi Cursul NATO pe probleme de aparare, pentru generali, de la Roma (1997) si, pe parcursul unei cariere militare de prestigiu, intregul cursus honorum de la gradul si functia de locotenent de artilerie, comandant de pluton (1969) pana la general de armata si Sef al Statului Major General (2000), calitate in care a avut principalul rol in semnarea protocoalelor de aderare a Romaniei la NATO in 2003.
  Exemplu de loialitate fata de armata si Tara, de demnitate, curaj si darzenie, a parasit cariera militara la 25 octombrie 2004, pentru a servi interesele nationale ca senator de Valcea in anii 2004-2008.
  Dezamagit de politica, hotarat sa apere demnitatea si drepturile militarilor, a coborat ca un adevarat ostas „in strada”, acolo unde se scrie adevarata Istorie, devenind, din 2009 membru al SCMD, in contextul ofensivei ticaloase dezlantuita de un regim opresiv impotriva categoriei socio-profesionale a militarilor. Ni-l amintim rostind raspicat la tribuna sau la posturi de televiziune: “ – Va intrebati unde sunt generalii ? Adevaratii generali sunt aici ! Sunt generalul Mihail Popescu, fostul sef al SMG. Sunt membru al SCMD si ma mandresc cu asta ! ”.
  Pentru curajul, demnitatea si intransigenta sa, generalul Mihail Popescu a constituit tinta jegoaselor acuze, masluiri si atacuri diversioniste ale Politicului, fiind unul dintre romanii condamnati politic, de defunctul regim, in dispretul Dreptului si al Dreptatii !
  Generalul Mihail Popescu a decedat in urma unui infarct, in contextul declansarii noului val de “revizuiri”, soldat cu noi taieri de pensii si executii silite, retroactive, ieri 20 iunie a.c. la orele 17.45, la Vatra Dornei.
  Spre stiinta celor care vor sa-i aduca un ultim omagiu camaradului nostru, trupul neinsufletit a fost adus astazi la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central si va fi depus, incepand de maine, sambata 22 iunie, de la orele 08.00 a.m., pana duminica 23 iunie dimineata la Cercul Militar National. Ceremonialul si inhumarea vor avea loc la Cimitirul Militar Ghencea 1, duminica 23 iunie a.c. la orele 13.00.
  Dumnezeu sa-l odihneasca ! Sincere condoleante familiei indoliate.
  Presedintele SCMD
  Col. (r) dr. Mircea DOGARU

 4. Lt .Col.r SLAVEANU GEORGE

  Dumnezeu sa-i ierte.Incet incet dam coltul unul cate unu,asa cum este legea firii.Totul este sa fim optimisti si sa gandim pozitiv.Sa nu uitam insa ca noi constituim nemernica generatie care a pangarit si distrus tara copiilor nostri.Vrem,nu vrem,asa vom fi perceputi de istorie.

 5. Militaru Vasilica

  Adaptate usor, se potrivesc categoric socotelilor celor ce ne-au pus in situatia de astazi si sunt interesati de „iesirea naturala din sistem” versurile lui St. O. Iosif

  „Dupa cate bag de seama
  Viata lor e cam sfarsita,
  Ca sa nu avem surprize
  Stai cu coasa pregatita ”

  Da domnule colonel în rezervă Trofimov Ifim, sa nu dam ortu popii.
  Un gand pios pentru cei care nu mai sunt. Dumnezeu sa primeasca la El sufletele lor.

 6. HUMOR NEGRU

  DEOCAMDATA AM SUPRAVIETUIT UNUI „INFARCT” PE 30.01.2014. AM OCOLIT INCA UNUL LA SPITAL LA IASI , UNDE AM FOST OPERAT DE URGENTA, INSA AM CEDAT LUPTA , DEOARECE BALAMALELE AU INCEPUT SA ZDRANGANE USOR TARE A ….. ABIA AM TRECUT PRAGUL DE 56 DE ANI.
  SA NE TRAIASCA TOTI DUSMANII SI SA SE BUCURE DE NECAZURILE NOASTRE. ASA SA LE AJUTE BUNUL DUMNEZEU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici T5