Pupincurism

Categoria Magazin 1.580 afisari

COMUNICAT NR. 21 din 17.07.2013
Stimaţi camarazi, membrii ai A.N.C.M.R.R. „Alexandru Ioan Cuza”, ne adresăm vouă, dar şi tuturor cadrelor militare în rezervă şi în retragere din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.
Aşa cum mulţi dintre dumneavoastră au aflat deja, ieri, 16.07.2013, Preşedintele României, domnul Traian BĂSESCU a promulgat legea 164/2013, privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională. Suntem siguri că satisfacţia este acum deplină, atât pentru membrii asociaţiei noastre cât şi pentru toţi pensionarii militari.
Considerăm că este un succes major al poziţiei adoptate de ANCMRR pentru rezolvarea problemei pe calea legală, a dialogului, prin intervenţii motivate şi discuţii concrete cu factorii de decizie.
În aceste momente de bucurie, când vedem că eforturile noastre au fost încununate cu finalizarea acestei legi deosebit de importante pentru noi toţi, apreciem că se cuvine să mulţumim, cu respect, Preşedintelui României, domnului Traian BĂSESCU, pentru înţelegerea de care a dat dovadă faţă de problemele militarilor în rezervă şi în retragere , să reiterăm mulţumirile noastre domnului prim-ministru Victor PONTA pentru înţelegerea şi pentru apropierea sa faţă de pensionarii militari, domnului viceprim-ministru Gabriel OPREA, care a fost alături de noi de la început, s-a implicat total și permanent și a făcut eforturi susținute pentru a ne ajuta în restabilirea drepturilor noastre, domnului Ion MOCIOALCĂ, preşedintele Comisiei pentru apărare, siguranţă naţională şi ordine publică din Camera deputaţilor, care a avut o contribuție deosebită în promovarea acestei legi la toate comisiile şi la cele două camere ale Parlamentului României, cât şi senatorilor şi deputaţilor care au semnat proiectul iniţial al legii. Mulţumim domnului Mircea DUŞA, ministrul apărării naţionale, domnului George MAIOR, directorul S.R.I., domnului Radu STROE, ministrul afacerilor interne şi celorlalţi demnitari implicaţi în această acţiune, fără contribuţia şi înţelegerea cărora revenirea pensiilor militarilor la cuantumul din decembrie 2010 ar fi fost mult întârziată.
Este un prilej deosebit de a vă îndemna pe toţi la unitate camaraderească în cadrul A.N.C.M.R.R. „Alexandru Ion Cuza” , să ne bucurăm împreună pentru această realizare deosebită, care exprimă direct respectul şi grija față de armata ţării, activă şi de rezervă, să acţionăm în continuare pentru întărirea spiritului de corp şi afirmarea virtuţilor cuprinse în deviza ANCMRR „PATRIE, ONOARE, DEMNITATE”.
BIROUL PERMANENT CENTRAL

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

11 Raspunsuri la Pupincurism

 1. Guest

  Domnule colonel (r) tanchist , cam ce e cu titlul articolului? Oare o multumire e pupincurims?

 2. Anton Enache

  E cam acelasi pupincurism ca la SCMD, numai ca, acolo lipseste numele lui Basescu…Stim cu totii d-le Marin, ca obisnuintele vechi dispar greu…la unii camarazi care din asta (si pentru asta) traiau…

 3. robinsoncrusoe

  Tot un fel de…
  O noua victorie a SCMD
  Comunicat de presă
  (16 iulie 2013)….

 4. Emil

  După cum a spus şi colegul Anton Enache mai sus, obişnuinţele vechi dispar greu, şi mulţi din asta au trăit.

 5. @Guest: Nu am găsit altă denumire mai potrivită. Oricum i-aş fi spus, „odă”, „omagiu”, „recunoştinţă veşnică şi nemuritoare”, „mulţumim în genunchi” etc., nu ar fi avut acelaşi efect.
  Sunt de acord că orice lucru sau faptă bună trebuie apreciată, iar mulţumirile sunt cele mai potrivite. Dar nu aşa cum reiese din acest comunicat. Se pare că la nivelul conducerii asociaţiei nu se cunoaşte principiul potrivit căruia mulţumirile şi felicitările se transmit de sus în jos, iar de jos în sus trebuie să predomine critica.
  Deviza asociaţiei este „Patrie, Onoare, Demnitate”! Unde este demnitatea în acest comunicat?
  Nu vreau să-mi revărs amărăciunea şi nici să dezvolt subiectul comparându-l cu trecutele ode închinate tovarăşului, dar, după părerea mea, acest comunicat este cel mai dezonorant şi lipsit de demnitate.

 6. Ifim, comentariul tau era la spam, dar nu stiu de ce. sper sa nu se mai repede, daca mai apar cazuri, da-mi de stire.

 7. Vizavi de .. titlul articolului, sau necesitatea lui,hai sa fim seriosi, sefii ANCMRR au excelat in bagat limba in urechea sefilor de partid si de stat, Dogaru in lipsa de consecventa, strambe si imbarligari pe toate planurile si mai nou, de prin Decembrie 2012 incoace a adoptat si el tactica limbilor. Pe el il loveste cel mai mult aceasta lege, pentru ca ramane efe3ctiv fara cotizanti. O sa ies cu un articlo mai explicit pe tema acestei legi .

 8. A m vrut sa spun necesitatea… multumirilor catre stapanire, nu a articolului . Sa nu fiu inteles gresit. De fapt eu m-am exprimat gresit, acuma sper ca m-am facut inteles.

 9. Marine, te rog să verifici şi comentariile pentru „O veste bună” unde i-am răspuns domnului lt.col.rz. Slăveanu George. Toate cele bune!

 10. Am verificat toate comentariile. Astea au fost toate.

 11. Astia chiar nu mai au jena?! Zicea Marin Neacsu ceva cu bagatu’ limbii in ureche … Na, iar am gresit! Eu eram convins ca o bagau altundeva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici T5