Lavoisier a fost român

Categoria Actualitate, Politica, Stiri Interne 1.429 afisari

lavoisier

Cine nu a auzit de principiul lui Lavoisier, înseamnă că a făcut şcoala după 89 eventual avându-i pe Abramburica , Mang, Corina Dumitrescu sau Funeriu drept miniştri. Bine nici cei care au avut alţi miniştri nu pot fi învinuiţi de ceva, sunt total nevinovaţi, pentru că după 89 s-a dat ordin să se aleagă praful de tot, inclusiv educaţie că doar aşa se puteau atinge obiectivele trasate. Pentru cei cu diplomă de bacalaureat după principiul „hai avem şi diplome cu proşti că proşti cu diplomă sunt destui, menţionez că principiul lui Lavoisier spune că „în natură nimic nu se pierde, nimic nu se câştigă, totul se transformă.” De la el încoace, unii au încercat să vadă dacă e aşa dar nimeni nu a reuşit să dovedească acest lucru cu mai multă convingere decât românii şi mai ales românii zilelor pe care le trăim. Văzând cum se aplică acest principiu în politica românească nu pot să nu concluzionez că Lavoisier chiar dacă a spus acest lucru pe timpul Revoluţiei Franceze în Franţa, s-a născut de fapt şi a trăit în România, după revoluţia din 89. Priviţi cum s-au transformat partidele şi coaliţiile politice în România şi spuneţi că nu am dreptate.

1. PCR nu s-a pierdut, el s-a transformat în CFSN, apoi în FSN, PNŢCD, PL , UDMR;

2. FSN nu s-a desfiinţat, el s-a transformat în PSD, PD, PRM , PSM, etc;

3. În 1990 PNL se transformă în PNL-AT;

4. În 1991, PNL şi alte partide printre care PNŢCD şi PSDR se transformă în CDR;

5. În 1992 PNL se transformă în PNL-CD;

6. În 2004 fosta alianţă CD din care făceau parte PD şi PNL s-a transformat în Alianţa DA ;

7. PD s-a transformat în PD-L;

8. În Februarie 2011 PNL şi PSD se transformă în USL;

9. În Februarie 2014, USL se transformă în USD;

Ca să nu se mai certe între ei românii, să nu mai fie râcă în ţară, dragi români, ascultaţi ce spune Antoine ăsta, că ştie ce spune, toate partidele se trag din PCR, securişti, secretari de partid, informatori, turnători, procurori, poliţişti. De ce vă certaţi voi pentru ei ? Mai nou s-a până şi justiţia a decis că fostul ei ministru madam Stănoiu a fost şi ea o amărâtă de informatoare. Dar asta se descoperă după ce a fost ministru al justiţiei şi a pozat în chiloţii Albei ca Zăpada 25 de ani. Nimic nu se pierde, nimic nu se câştigă, totul iese la suprafaţă.

Şi acestea sunt numai cele mai importante transformări, toate partidele şi alianţele politice au trecut prin mai multe transformări consecutive. Din cauza asta cred eu că Lavoisier a trăit de fapt în vremurile noastre în zilele noastre chiar, şi printr-o călătorie în timp a apărut prin Franţa revoluţionară unde spre ghinionul lui, văzând francezii ce are în cap i l-au tăiat puţin, ca să nu facă pui. Un argument în plus că de fapt a trăit în zilele noastre, este faptul că s-a căsătorit cu o fată de 13 ani. Păi nu s-a dat la noi verde la sex cu minore de 13 ani dacă nu fac dovada că au fost obligate? Unde aţi mai văzut asta în Europa? Bineînţeles că nicăieri,aşa că eu spun clar şi răspicat, Lavoisier a fost român iar dacă ne luăm după vârsta soţiei cred că ori ea, ori amândoi au fost gitani, adică rromi în franceză, pentru cei despre care vorbeam la începutul articolului. Cât o să mai lăsăm să fie falsificată istoria şi o să îi lăsăm pe alţii să ne fure eroii ? Am reuşit să luăm biscuiţii de le engleji, răzbunarea e dulce. Să mergem mai departe , să îl luăm şi pe Lavoisier de la francezi.

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Un Raspuns la Lavoisier a fost român

  1. s

    Articolul este un argument pentru faptul ca toti vor dar lupta pentru contra unei legi a lustratiei.
    Daca ar fi dupa mine (si noroc ca nu e), este de dorit o lege extinsa in acest domeniu, lege la care ar mai trebui o extensie, sau doua: nici o fapta penala de natura economica produsa dipa decembrie 1989 nu se prescrie; faptele penale care au drept rezultat o paguba mai mare de 300.000 euroi (cca. salariul mediu x 35 de ani de munca) se pedepsesc cu moartea si confiscarea totala si extinsa a averii.

    Daca mai aveti propuneri, m-ar bucura. E mai am cateva, printre care si raspunderea serviciilor (prin implicare si, pe alocuri, prin neimplicare) pentru actiunile din 89.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici T5