ATENŢIE AWACS !

AWACS

MApN anunţă:

„Comunicat de presă
În urma unor informaţii apărute în presa internaţională, Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale face următoarele precizări:
Aeronave AWACS ale NATO vor efectua zboruri în spaţiul aerian al României, pe rutele şi în zonele prestabilite, conform aprobării Consiliului Nord-Atlantic.”

Din acest comunicat sec şi impersonal, dat parcă în duşmănie, de necaz că s-a aflat şi trebuie să confirme, eu înţeleg că NATO ÎŞI TRIMITE AVIOANE SĂ ZBOARE PESTE ROMÂNIA CÂND VREA MUŞKII LOR, noi nu avem nimic de spus, nu ne întreabă nimeni, CSAT se întruneşte numai să îl demită pe seful STS sau când e Ponta plecat din ţară.
Avem o tara:

Întrebare :

Cam câte avioane  cam cu ce misiune pe la noi şi cam  pe ce perioadă? Este vorba de o aplicaţie cu sicrieele zburătoare  pe care trebuie să le primim de la Portughezi?

Întrebare 2 : Românii nu trebuiau să ştie ? Dacă aceste avioane sunt cumva „interceptate”  ca cele chinezeşti de japonezi, cine trage ponoasele ?

Întrebare 3: Dacă Rusia va considera prezenta acestor avioane o provocare şi din greşeală va doborâ ceva , cine plăteşte oaelele sparte ?
Întrebare de baraj:

DE CE PRESA ROMÂNĂ NU S-A PRINS CĂ ZBOARĂ ALŢII PESTE NOI SPRE UKRAINA SAU DACĂ S-A PRINS, DE CE NU NE-A SPUS ŞI NOUĂ ŞI AFLĂM DE LA ALŢII? Trădare să fie coane Fănică, dar să ştim şi noi nu ?

https://us-mg5.mail.yahoo.com/neo/launch?retry_ssl=1#

Update: “Consiliul Nord-Atlantic a decis luni trimiterea unor zboruri de recunoaştere Awacs deasupra Poloniei şi României. Aceste zboruri vor spori capacitatea de supraveghere a situaţiei din Ucraina şi vor avea loc doar deasupra teritoriului ţărilor NATO. Este vorba de o misiune de rutină deasupra ţărilor membre NATO” a declarat un oficial NATO.

Update 2: Mai multe aeronave MiG 21 LanceR au simulat zilele trecute misiuni de interceptare şi anihilare ale unor ţinte inamice, fiind sprijinite de o aeronavă AWACS aflată în spaţiul aerian al României.

Update 3 : NATO va trimite avioane de recunoaştere AWACS deasupra României şi Poloniei pentru a monitoriza criza din Ucraina, a anunţat luni un purtător de cuvânt al Alianţei Nord-Atlantice, citat de agenţiile Reuters şi AFP. Decizia a fost aprobată la Bruxelles de ambasadorii NATO, la recomandarea generalului american Philip M. Breedlove, comandantul suprem al Forţelor Aliate din Europa (SACEUR).

 

http://www.reuters.com/article/2014/03/10/us-ukraine-crisis-awacs-idUSBREA291F620140310

http://news.yahoo.com/nato-fly-awacs-over-poland-romania-monitor-ukraine-170039188.html

http://www.gmanetwork.com/news/story/351967/news/world/nato-says-deploy-recon-flights-over-poland-romania

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

5 Raspunsuri la ATENŢIE AWACS !

  1. OLTEANU

    Marine, nu se mai pleaca la lupta cu trompetu in fata,urmat de portdrapel etc .etc.
    Hai sa ne respectam meseria armelor! Eu cred ca noi, ” fosti militari” vedem cu mintea!
    S’auzim de bine.

  2. Eu cred ca nu poti trimite o tara la razboi pe sest. Inainte de a ne respecta prostia sa ne respectam cetatenii.

  3. OLTEANU

    Sti bancul cu marinarul , nevoia de sex si gaura butoiului de pe punte!?
    Ti’a placut? Maine este rindul ” romaniei” sa fie in butoi!

  4. Stiu, la asta ma gandeam si eu. Cred ca ne-a vemit rândul serviciu.

  5. Mircea Platin

    Vrajeala, aplicatie, recunoastere…importante sunt echipamentele ESM (Electronic Support Measures)din dotarea AWACS-urilor care sunt destinate bruiajului raderelor inamice si celor din dotarea AA-urilor, adica altfel spus Romania este participanta direct la o actiune militara impotriva Rusiei, asta in conditiile in care pe noi ne darama si Jobbik-ul.