Poveste de weekend

Categoria Actualitate, Divertisment, Social

DSCF9795În weekendul trecut am plecat aşa cam neprogramat pe la munte. Multumită unui prieten s-a rezolvat cu cazarea, aşa că am plecat cu mititeii si vinul după mine să petrec o zi la munte, pentru că a Duminică aveam programată o întâlnire acasă cu un alt prieten venit de la muncă  în concediu şi nu voiam să îl ratez. Am plecat cu soţia şi bestia, Nerro împreună cu nişte prieteni care aveau şi ei o brută în subzistenţă.  Plimbarea mi-a adus aminte pentru a nu ştiu câta oară CĂ AVEM O ŢARĂ MINUNATĂ, CONDUSĂ DIN PĂCATE, VÂNDUTĂ ŞI BATJOCORITĂ DE O CLASĂ POLITICĂ INFECTĂ. Şi totuşi deplasarea mi-a încărcat bateriile şi am avut ocazia să constat că natura şi „necuvântătoarele” sunt aceleaşi, frumoase şi tolerante cu nişte oameni care distrug tot într-o inconştienţă criminală. PRIVIŢI ACEST CLIP ŞI UITAŢI CĂ SUNTEM OAMENI.

 

Poveste de weekend

More PowerPoint presentations from neacsu

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

6 Raspunsuri la Poveste de weekend

  1. rãspopitu

    Fericiților,astăzi premîerul României v-a ales ptr.anunțarea candidaturii domniei sale la fotoliul din Dealul Cotroceniului…cu sigurantă dvs.oltenii pur-sânge îi veți Ppurta noroc,sunteți un neam ales!

    „Până și pasărea își găsește o casă acolo,rândunica un cuib unde să-și crească puii…Ah,altarele Tale, Doamne al oștirilor,Împăratul meu,și Dumnezeul meu proslăvește acest neam ales,intru slava Ta și binele nostru.”

  2. Imi e teama ca toata tara ii va blestema pe olteni pentru aceasta alegere nefericita.

  3. rãspopitu

    Nu au ei ( oltenii) ” norocul” ăsta….Citesc,simt,că printre rândurile scrise de dvs. emanã un ușor sentiment de ofuscare….d-le Neacșu sau mă înșel? Aveați o altã propunere de prezident?Daca da, ieșiți afarã în stradă și protestați doar ați câștigat acest drept acum aproape un sfert de secol! Vă lipsește curajul? Luptați,luptați,luptați în natură,nimic nu se pierde nimic nu dispare ci totul se transformă…spunea un filozof..(aici extrapolând e vorba de „naturã” politică)! „Dacã vă urãște lumea să știți cã pe Mine m-a urât înaintea voastră” frumos,spunea Mântuitorul….Deci dacă oltenii vor fi urâți sau blestemați asta numai voia Domnului va fi…Curaj,capul sus d-le Neacșu,lupta continuă!

  4. Uite cine vorbeste!Apropo, ceva din capul dumneavoastra frumos iese, sau luati numai de la altii?Asa de curiozitate. Pentru cultura dumnevoastra generala, nu cea egumenica, nu sunt ofuscat,doar mirat ca natiunea asta, care nu este nici pe departe cea mai ortodoxa, a luat prea in serios indemnul de a intoarce si celalalt obraz cand e palmuita.Daca pe dumneavoastra va aranjeaza obiceiul, eu inca nu l-am adoptat.

  5. rãspopitu

    „eu înca nu l-am adoptat”….Adoptati-l,este un sfat creștinesc! „Iubesc pe Domnul căci El aude glasul și cererile mele”!

  6. olteanu

    „….glasul si durerile mele”!
    ….aici am fost pe rind,
    roata, minte, inima, deal.
    (L.Blaga).