Săptămâna spă-lăturilor

Categoria Actualitate, Electorale, Opinii, Politica, Stiri Interne

spalatorie

Săptămâna care a trecut,  toată lumea a avut ceva de spălat. Parcă a fost un făcut, toată lumea s-a gândit să spele câte ceva, unii onoarea, alţii rufele. Unii pe ale lor, alţii pe ale altora. În plan politic asta nu e o noutate, rufele se spală mereu afară, în ochii lumii, pe toate posturile de televiziune, dar mereu sunt scoase la spălat rufele altora. Rar se întâmplă ca un partid să îşi scoată propriile desuuri  pe sârmă, dar se mai întâmplă.
Ia să vedem ce avem în cap
De exemplu primăriţa Craiovei, LOV cum o alintă craiovenii, după semieşecul din primul tur al premierului Ponta care real a luat mai puţin decât a crezut că va lua şi chiar decât s-a raportat, fiind sub 40% din cei 52% votanţi, a sărit la gâtul lui Rus pentru că la Cluj ardelenii nu au vrut să voteze ca oltenii ei. La o socoteală simplă constatăm că numai 21 % din craiovenii cu drept de vot au pus ştampila pe Victoraş aşa că nici ea nu are cu ce se lăuda. Dar dacă tot voia să scoată ceva lenjerie afară era mai bine să o scoată pe a lui Corlăţean care prin dispreţul cu care a tratat primul tur peste hotare a compromis aş spune definitiv şansele lui Ponta pentru turul 2. Aş putea spune că dacă în turul 2 voi ieşi mai mulţi alegători la vot decât în turul , aceştia vor ieşi din cauza votului din turul 1 din diaspora şi toţi vor vota împotriva lui Ponta. Deci dacă Olguţa ar fi sărit la gâtul lui Corlăţean, avea o bilă albă. Dar Olguţa nu, ea se supără pe toţi cei care nu l-au votat pe Viorel, jigneşte la grămadă şi se întreabă dacă nu este cazul să purcedem la un război civil: : „Toate televiziunile sunt în delir că au iesit 2000 de inşi în stradă. Aşa şi? Mâine suntem capabili să strângem 20 000, fără probleme, doar la Craiova. O facem şi noi? Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu ăla să iasă la dezbatere, să îl vadă lumea ce are în cap?”
Îmi permiteţi doamnă primar să vă întreb, dumneavoastră ce aveţi în cap cu astfel de declaraţii? Deci dacă Johannis nu se retrage din cursă, declanşăm  Jihadul roşu, noaptea cuţitelor lungi, sau ce? Mie personal îmi e teamă că Johannis nu va câştiga alegerile dar Ponta le va pierde din cauza lui Corlăţean iar în Craiova din cauza dumneavoastră. Dacă nu scoateţi 50% în Craiova vă cereţi scuze faţă de cei pe care acuma îi asmuţiţi la război civil sau vă daţi demisia din funcţiile de partid?
Udrea şi ştampila
Dacă tot vorbim de pus ştampila, o altă doamnă, dar din altă tabără, aparent ostilă lui Ponta e vorba de cea cere se credea bună pentru România, deci pentru toţi românii, doamna Elena Udrea, ne informează că 500 de mii de români au pus ştampila pe ea. Doamne fereşte, nici nu vreau să văd cum arată, cred că este cea mai tatuată femeie din lume şi nu ştiu câte băi îi trebuie să se spele. În încercarea ei de a face din o înfrângere de răsunet o victorie jalnică, ne spune că ştampilele de pe ea vor face diferenţa în turul 2, de aceea, cred eu,  a devenit o persoană foarte scumpă.Bine că nu trebuie să împartă cu Cocoş surplusul.  Cine cumpără ştampile de la Elena, haideţi acum cât mai sunt. Încercând să îşi spele imaginea,  doamna Elena ne spune că cere celor care au ştampilat-o, să nu îl voteze pe Ponta. Deci pentru ea şi cei pe care pretinde că îi reprezintă acest vot este un vot împotriva, nu pentru cineva. De ce ne miră, aşa votăm de 25 de ani.
Resetaţi români, resetaţi, dar pe Klauss cine îl setează?
Tot la fel ne îndeamnă şi domnul Johannis care îşi spală problemele aruncând lăturile lui în capul altora. În loc să ne spună ce poate face el bine pentru români, neamţul ne spune ce nu fac sau au fpcut ceilalţi bine, dar fără a da soluţii sau fără a spune ce şi cum va proceda el. Iată ce propune domnul candidat Johannis: „resetăm jocul, ne apucăm de treabă, eu nu sunt ca Ponta, românii nu pot sa voteze un om care s-a aliat cu extremiştii pretinzând că vrea să apere Ardealul, trebuie să punem stop capitalismului de cumetrie, trebuie să avem stabilitate, democratie, stat de drept .Trebuie schimbată politica din România. Trebuie să facem România altfel. Dacă vrem să avem alegeri care schimbă ceva, trebuie să mergem să punem ştampila. Este simplu. 10minute mers la vot, 10 minute pus ştampila, 10 minute venit acasă şi stat la televizor şi avem un preşedinte, Johannis. E simplu ca bună ziua.”

Chestia asta cu trebuie să facem am mai auzit-o şi înainte de 89.Asta este strategia, acesta este programul lui Johannis, aşa cum l-a expus la o emisiune televizată. Păi programul lui este identic cu al tuturor candidaţilor, toţi vor acelaşi lucru, numai că, nu ştiu cum se face, dar nici unul nu spune cum va face schimbarea şi nici în ce constă ea. Ponta este maestrul schimbării, dar uite  la toţi le cântă Scorpions la ureche.
Limba consolidată a lui Corlăţean
Până şi domnul Corlăţean, groparul lui Ponta vrea schimbare şi el spală şi primeneşte, mai ales după ce a primit detergentul şi duşul de la BEC în seara zilei de 7 Noiembrie 2014. După ce a încercat să se spele pe mâini a la Pilat din Pont de mizeria din primul tur, după duşul primit de la BEC, domnul Corlăţean nu are nici măcar bunul simţ să recunoască că nu a aplicat legea, el spune că nu fusese lămurit de BEC, adică nu primire mură în gură. Păi trebuia să meargă la Băsescu, că îi dădea câtă voia, e specialist. Iată cum ne spune domnul Titus că acum este spălat şi plăcut uscat: „Prin urmare, întelegând că, din momentul emiterii,în noaptea de 7/8 noiembrie 2014, a adresei nr.1391 ic/BEC/P/2014 şi comunicatului nr. 30, „BEC (…) a creat cadrul legal pentru exercitarea de către autoritatea publică centrală cu competentă exclusivă în organizarea şi numerotarea secţiilor de votare din străinătate, MAE informează că se află într-un proces intern de evaluare consolidată pentru îndeplinirea atribuţiilor ce ii revin în baza legii 370/2004 si a hotărârilor, deciziilor, adreselor şi comunicatelor emise de BEC.” Ptiu bată-te să te bată Partidul Comunist cu limba de lemn, puteam să jur că eşti prea mic măi Tituse măi pentru acest limbaj, dar zii zău cu limba scoasă că nu te-a învăţat colegul lui Mihai Viteazu cum să scrii.
Giani Badea este fierbinte
Şi după atâtea spălări de creier hai să vedem şi o spălare a onoarei. Vă amintiţi de Mircea Badea? Cum care Mircea Badea, ăla cu şpagatul, care îl învita pe Ponta să vină în studio la el să îl smardoiască, că lui nu îi e frică de nimeni. Da, ăla care ne arăta muşchii şi cum i-ar face el praf pe toţi cei care îl supără. Ţineţi minte, a făcut el o emisiune undeva pe stradă, a venit un motociclist şi l-a bâzâit până l-a scos din sărite şi a început să îl ameninţe pe post în direct că nu are curaj să se bată cu el etc etc. Până la urmă motociclistul a venit la el şi Mircică a schimbat pantalonii, dar s-a lăsat cu o întânire pe ring cu sensei Badea, pentru spălarea onoarei. Întâlnirea a avut loc sportiv, cu arbitri , cu tot dichisul, iar Mircea, acest Giani las Fierbinţi al televiziuniilor a furat-o de lumânări de nu mai ştia pe unde să se ascundă să nu îi strice motociclistul aspectul comercial şi să îl macheze înainte de a intra în emisie. Arbitri au interupt meciul în repriza a doua pentru ca nu cumva să facă vre-un fan Antena 3 infarct dacă apare idolul femeilor gravide cu fasonul şifonat. Aşa a constatat Giani Badea că e mai bine în gura presei decât în pumnii motociclistului. Onoarea a rămas pe ring, dar pe cine mai interesează?


http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18500304-mae-aflam-intr-proces-intern-evaluare-consolidata-pentru-indeplinirea-atributiilor-revin-privire-infiintarea-noi-sectii-vot-diaspora.htm

 

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/primele-imagini-cu-mircea-badea-in-ring-cu-motociclistul-campion-la-muay-thai.html

<iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/UIy4YWiVrS8″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18506102-lia-olguta-vasilescu-psd-despre-protestele-sambata-putem-strange-noi-20-000-facem-razboi-civil-sau-dezbatere.htm

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

7 Raspunsuri la Săptămâna spă-lăturilor

  1. ifrim

    Recomand spalatoria de pacate cu aghiazma sub foarte mare presiune lui parpanghel cel chel, si coanei nuti spaima p…utii!

  2. Nene Ifrime, acolo e nevoie de exorcizare taică, nu faci nimic cu spalaturile…

  3. Pannduru Lunetistu'

    lături, spălături, ne-am săturat de papagali și de atâția demagogi.
    Chiar dacă a luat bătaie, Mircea Badea a avut curajul să iasă în ring. Bravo Mircea. El mi-a adus aminte de felul cum se făceau, demult, alegerile: candidații în ring, cu mănușile (ori cu spadele) în mână, se duelau până… cel care rămânea în picioare, ăla era ȘEFUL !!!
    Ar fi o metodă de lămurire a electoratului. Oricum, din vorbe ne fack mereu. Să dovedească măcar că au bile, adică sânge în instalație ! Ce ziceți?
    Hai să le facem o propunere…

  4. ifrim

    Mitraliorule nu e bine. Cf. propunerii d-tale mi -ar ajunge presedinte Tolea Ciumac al de l,a bagat pe D.D.direct, in pubela. A,i scapat caii-n rapita?

  5. ionescu

    A raspuns barbateste provocarii.Gestul se puncteaza.

  6. gurita

    Cred ca motociclistul este „basist”. Giani, daca avea neuroni, putea sa evite bataia. In filosofia asta budista, este o maiestrie sa eviti o confruntare, dar trebuie sa ai o „bruma ” de glagorie. in popor este o vorba: Bataia si f….ul nu se mai intorc. Astept revansa. ha,ha,ha…

  7. Pingback: Rezultatul votului -Omul care l-a învins pe Victor Ponta | In Cuiul Catarii