Irina Begu nu vrea la tigaie

Categoria Actualitate, Sport

tigaia si racheta
Irina Begu este ghinionistă. După ce a jucat în meciul cu Canada la Fed Cup neglijându-și interesul personal și financiar, acum, drept pedeapsă s-a calificat în sferturi la Madrid. Așa îi trebuie dacă nu știe să își urmărească interesele ca o adevărata profesionistă. Ar fi putut să ia exemplul Simonei Halep, să nu joace  meciul din Fed Cup, să se menajeze pentru turneele lui Ion  și astfel  să iasă și ea pe ușa din dos din primul tur la Madrid.  Apropo de Simona, aceasta a ratat ambele turnee sponsorizate de Ion așa cum a insistat Tiriac, adevărat gentleman, să îi spună.  Unii oameni chiar mai în vârstă  dar mai libidinoși decât decât Tiriac, sunt invidioși pe acesta că are succes la tineret, (vezi cazurile Andreea Marin și Camelia Potec) și încearcă sa insinueze că ar fi ceva intre Tiriac si Halep. Prostii, aberații. Nu este nimic din partea Simonei decât interesul financiar, așa cum stă bine unui sportiv profesionist. Ca este așa, o spune și Cosac ,președintele FRT care lămurește faptul că Tiriac o consiliază financiar pe Halep și el este cel care i-a intermediat contractele cu Dedeman și Adidas. De ce a ales-o pe Halep și nu pe Carla Suarez Navarro,  cred că nu mai trebuie sa ne întrebăm, bineînțeles că sentimentul patriotic  a fost mai puternic. Felicitări domnului Țiriac pentru alegere, se știe că tot dintr-un sentiment patriotic organizează și vânătoarea anuală de la Balc, pentru a promova imaginea României sau a mistrețului încolțit de vânătorii din afara granițelor. Hai Doinaș Doinaș Doinaș!
Uite că totuși Irina Begu, a doua jucătoare de tenis a României la această oră, nu urmează sfaturile profesioniste ale domnului Țiriac și se face de râs câștigând în fața unor jucătoare mai bine cotate decât ea în loc să facă reclamă la tigăi. Rușine! Păi așa promovăm noi imaginea firmei fraților Dedeman? Irinaaaa, bagă-ți mințile în cap și treci la tigaie că ne faci firma de râs!
http://www.ziare.com/simona-halep/stiri-simona-halep/relatia-dintre-tiriac-si-halep-clarificata-iata-ce-se-intampla-intre-cei-doi-

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

2 Raspunsuri la Irina Begu nu vrea la tigaie

  1. Bravo Marine! Ai spus-o foarte bine!