Opriţi bomba de cauciuc Rifai

Categoria Actualitate, Divertisment, Social, Stiri Interne

Bomba de caucuiuc Rifai

Nu credeam ca o să-mi pierd timpul scriind de două ori despre o bombă de presă, dar uite că mă simt obligat deoarece aceasta tinde să se permanentizeze. Bomba la care fac referire, tinde să ajungă precum bomba chinezească  de cauciuc. Pentru cine nu cunoaşte povestea , o să o spun pe scurt.

Se spune că pe vremuri, pe când salatele se mâncau cu furculiţa iar ruşii cu chinezii, agenţia China Nouă anunţă:”În cursul zilei de ieri, un bombardier de origine rusească a survolat teritoriul patriei noastre şi a aruncat o bombă. Bomba a produs victime,  şi anume 10000 de morţi şi tot atâţi răniţi.” A doua şi a treia zi, apare acelaşi anunţ. Consiliul de apărare chinez se întruneşte şi decide să anunţe că dacă ruşii nu se potolesc,  le trimit bomba de cauciuc. Ruşii sunt avertizaţi, dar cu toate astea, a patra zi mai lansează o bombă cu aceleaşi efecte. A cincea zi, agenţia Tass transmite: „În cursul zilei, un bombardier purtând însemnele armatei chineze a survolat teritoriul patriei noastre şi a lansat o bombă care a produs la contactul cu solul  5000 de morţi şi 5000 de răniţi. Bomba continuă să sară.”

Cam aşa este şi cu Denise Rifai. Fata asta, aparent inofensivă,  ca o bombă de cauciuc, nebăgată în seamă ne ucide, cu consecvenţa picăturii sau bombei chinezeşti, vorba cântecului ăluia cântat de Mihăiţă:

E totul în viteză
Delir cât cerul de înalt
Primim doar pumni în freză
Subiecţii unui simplu joc murdar

Ochii mei, maltrataţi,  urechile mă dor,
Cand privesc la Denise, la televizor

 

Mă ucide ea
Mă ucide ea
Încet

Nici nu ştiu ce vrea
Poate inima
Din piept

E-atâta de greţoasă
Printre multimi de invitati

Mirati …

Şi pare un dans frivol
Al unei baiadere.. în nămol

Ochii mei, maltrataţi,  urechile mă dor,
Cand privesc la Denise, la televizor
Ma ucide ea
Ma ucide ea
Încet
Partea cea mai dureroasă, e că continuă să sară.

Că s-a chitit pe bieţii candidaţi la diverse primării şi îi pedepseşte cum nici Kovesi nu este în stare, nu mă supără, aşa le trebuie, cine i-a pus să candideze,  dar mai ales cine i-a pus să meargă la emisiunea ei, dar ce vină avem noi, noi care nu avem moaca lui Predescu, nici logoreea lui Firea şi nici tupeul lui Turcescu? Asta nu înţeleg. Recent- recent l-a pus pe Turcescu în mare încurcătură. Acesta avea ca slogan de campanie ceva legat de … ton, adică el, Turcescu şi Băsescu dau tonul măgăriilor în România. Bun, asta ştiam.  Doamna Denise, subtilă, sau poate sinceră, cine mai ştie,  l-a întrebat de ce nu dă păstrăv. Să mă ierte Cel de sus, dar astfel de „glume” nu mi-am permis nici la grădiniţă, de teamă să nu fiu catalogat tembel. Să fiu la fel de sincer, nici nu ştiu dacă a fost o glumă din partea doamnei  Rifai, pentru că privind-o în timp ce întreba de păstrăvi,  aşa de  serioasă, afectată, agresivă, sagace, rapace şi atroce am realizat că celula aia de sub părul ei ori a vorbit serios, ori nu ştie să spună o poantă. Nu râdeţi, soarta unui banc ţine şi de gura care îl spune,dar şi de urechea care îl receptează, indiferent de calitatea lui intrinsecă.  Ca în bancul ăla cu nebunii care deciseseră să numeroteze bancurile  ca să economisească timpul de expunere şi când voiau să spună un banc, ziceau Bancul 56 şi fiecare se manifesta corespunzător. Ei bine, la un moment dat, unul din ei spune un banc, să zicem 44, considerat bun, chiar foarte apreciat, dar nu râdea nimeni. Mirat, tipul întreabă de ce nu râde nimeni, la care unul îi răspunde dând din mână :  „Fugi bă de aici că nu ai nici un haz, nu ştii să spui bancuri! „.

Cam aşa îmi vine mie să îi spun fetei ăsteia: Fugi mă Doino, de aici, că nu ştii nimic, nici  măcar să spui bancuri!

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

5 Raspunsuri la Opriţi bomba de cauciuc Rifai

  1. stan

    R.B e si mai mare „poet”. „..fratii si parintii nostri americani..”

  2. Vasile

    Sa nu uitam niciodata!
    Pe 1 iunie 1946 a fost executat miseleste un mare patriot roman:
    MARESALUL ION ANTONESCU

  3. @VASILE,

    Unii incearca sa ne faca sa uitam si ca a existat. Pas cu pas. Dumnezeu sa il odihneasca si fie-i memoria in veci pomenita!

  4. Vasile

    Va supun atentiei un document:proiectul de ordonanta privind salarizarea din fondurile publice!
    Veti constata ca pe luna mai 2016 apararea si ordinea publica este a treia din coada privind salariul de baza mediu. Dupa aparare este asistenta sociala si contractualii locali. O adevarata bataie de joc???!!! Inca putin si se va ajunge la nivelul femeilor de serviciu!!
    Cica ministrul muncii s-am intalnit de trei ori cu reprezentantii celor din aparare si ordine publica!! Oare cine o fi fost de la aparare??!!
    Tare ma tem ca este tot aceeasi persoana care a fost si la dezbaterea cu pensile militare!

    http://www.mmuncii.ro/j33/images/Documente/Comunicate_de_Presa/20160517Prezentare_ProiectOUG_sal_pers_pltit_fdpublice.pdf

  5. Victor Bostin

    Serviciile noastre ( culmea in special SPP nu SRI cum ar crede multi ) au introdus fortat si supraveghat coruptia in sistem si tot ei „”o si combat”” sub atenta supraveghere a FBI ,CIA si Mosad .Se mai cearta si ei pentru ciolan si pentru a arata cine e cu adevarat stapanul coloniei , vezi cubul dar pana la urma se saruta pe gingii deoarece nu e bine sa se prinda vulgul.Vulg care trebuie sa-si astepte randul linistiti si incolonati la abatoare prin diferitele programe de reducere a numarului .Deoarece asa suntem vazuti strict ca numere cu care trebuie sa ”lucrezi”” .Nazistii in lagare tatuau pe piele numerele sclavilor cu fierul inrosit in foc acum in noile lagare numite pompos ”spitale”” ti-l tatueaza pe card si in foarte scurt timp sub piele ( cip ).Si nu uita lozica de pe poarta lagarelor ”’Munca te face liber „” .Adica nu ai voie ”sa crapi” pana nu produci ceva pentru stapani.Vulgul trepanat tv crede ca asta e capitalismul ,irefutabil si salbatic ,ca e oricum mai bun decat comunismul (chiar mai salbatic si criminal ).In realitate nu a existat niciodata nici comunism(lacomia umana nu e compatibila cu el) nici capitalism pur ( e imposibil deoarece oamenii nu sunt roboti ) ci doar combinatii intre cele doua in functie de dorintele stapanilor diferitelor tari sau colonii. Cel mai corect e procentajul in tarile nordice 60-70% capitalism restul comunism.Nimic nu e alb sau negru cum e dresat tugulanul sa creada.