Mucii Simonei Halep

Categoria Actualitate, Sport

simona-halep- la tigaie

Dacă mai este cineva care nu ştie cum arată mucii Simonei Halep şi este atât de îndrăgostit de ea încât ţine neapărat să le vadă consistenţa, nu are decât să citească declaraţia ei după ultima (cronologic) înfrângere, cea de la Wimbledon şi va avea ocazia să îi vadă, pentru că din nou „campioana noastră” a dat cu ei în fasole.  După ultima ispravă intenţionam să nu mai scriu despre ea, pentru că totuşi în ciuda eliminării, jocul ei mi s-a părut mai bun, mai sigur, mai tehnic decât cel etalat anul acesta până acum şi mi-am spus să o mai menajez, în definitiv era în revenire de formă sportivă şi merita încurajată. Nici nu am urmărit să văd ce scuză va găsi pentru eliminare, bănuiam că va spune ceva de călcâiul lui Ahile, sau o formă fizică imperfectă, deşi cu 24 de ore înainte  tocmai se lăudase că nu are probleme de sănătate. Nu am vrut să caut ce a declarat, tocmai ca să rămân cu o impresie bună despre ea şi să nu pară că am făcut o obsesie pentru ea. Nu a declarat că a  mai durut-o ceva, dar a declarat că nu a servit la fel de bine cum a returnat. Bine, asta văzusem şi noi, ea trebuia sa ne spună de ce. Dar nu mai contează. Oricum ea nu învaţă niciodată nimic  nici din greşeli, nici din ce spun alţii, la fel ca prima profesoară a ţării.  Am mai spus, practic nu am  nimic cu ea, pot accepta faptul că nici un jucător nu poate câştiga mereu, nici chiar Jokovic, dar mai contează şi cum te manifeşti când o furi.

Din păcate pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti. Simona „noastră”a dovedit din nou că dacă din punct de vedere al jocului poate avea vârfuri sau scăderi de formă, ca sportiv, caracter, calitate umană, nu se poate ridica peste nivelul genunchilor broaştei. În loc să îşi vadă de antrenamente sau eventual de pariuri sau mai ştiu eu ce, Simona se trezeşte comentând despre desemnarea Cătălinei Ponor drept port drapel la Jocurile Olimpice de la Rio. Se ştie că iniţial prin media se avansaseră (cu tendinţă) două nume, Simona Halep şi Cristina Neagu . Nu ştiu cine propusese numele Simonei, probabil Ţiriac sau  cei de la Dedeman sau Vodafone, iar  săraca fată îşi făcuse iluzii că va mai scrie o pagină de aur în Hronicul Familiei. Ghinion de neşansă, probabil dracu şi-a băgat coada şi cei de la COR sau  decis ca drapelul României să fie purtat de Cătălina Popor, poate  nu pentru că era multiplă medaliată  europeană, mondială şi olimpică,  nici pentru că este mai frumoasă şi mai prezentabilă decât Simona Halep şi nici pentru că este mai modestă şi are caracter şi ambiţie de învingător. Probabil a fost desemnată port drapel pentru că nu riscă să îl piardă pe drum, ea nu are probleme cu călcâiul lui Ahile, nici nu l-ar ţine în mână ca pe o tigaie şi nici nu ar refuza să îl poarte în ultimul moment, cum a făcut Simona  la Fed Cup  în meciul cu Canada. Dar „campioana noastră” , Simona, s-a grăbit să spună că nu înţelege de ce a fost aleasă Cătălina: „Şi eu mă gândeam că voi fi eu sau Cristina Neagu” Aici sunt mucii Simonei Halep. Vezi Simona, dacă nu te-ai operat la nas când trebuie, acuma  îţi curge nasul.Apropo, te-a întrebat cineva pe cine credeai tu că vor alege, sau te-ai trezit vorbind aşa, ca să mai apari la tv? Numai că pentru a nu fi învinuită sau bănuită de lipsă de modestie sau  de înfumurare, îşi continuă îngrijorarea plângînd pe umerii Cristinei Neagu pe care pasămite o considera ea cea mai bună: “Cred că Neagu merita, din punctul meu de vedere, dar decizia a fost luată”. Ce mai poţi spune? Păi Simona tatii, dacă tu credeai că va fi aleasă Cristina, de ce te mai cocoşează grija că nu eşti tu ? Simona, nu fi chitră. Sau voiai ca prin declaraţia ta să bagi zâzanie între Cristina Neagu şi Cătălina Ponor? Nu ţine muică, fetele elea au treabă, nu se uită nici în gura ta nici la nasul tău.

Cred că din cauza asta a pierdut Simona la Wimbledon, se gândea la drapelul de la Olimpiadă şi cum i-ar fi stat în mână. Din cauza asta a dat retururile prost, a  crezut că are drapelul  în mână şi nu a vrut să îl şifoneze. Bravo Simona! Oricum,  să ştii că drapelul nu se ţine în mână ca tigaia sau racheta şi nici nu poţi da un forehend cu el. Probabil celor de la COR le-a fost teamă  că nu ai fi avut timp suficient timp  să înveţi asta,  de vreme ce nu ai reuşit să înveţi  nici până acuma cum se comportă un adevărat campion.  La nas când te operezi, că o ţară întreagă nu doarme de grija lui.

11.07.2016 UPDATE:

Parcă pentru a confirma cele spuse aici şi a închide gura tuturor celor care îi mai luau apărarea Simonei spunând că ar fi o mare sportivă, iată că Ion Ţiriac, cel care o conduce din umbră pe Simona Halep pe drumul rotunjirii averii, ne anunţă că Simona nu va participa la jocurile Olimpice de la Rio. Probabil are ceva turnee de doi bani în timpul ăsta, cum e cel de la Bucureşti, pe care le-ar putea câştiga şi şi-ar mai repara imaginea, căci oricum medalie olimpică nu poate lua. Iată ce spune Ţiriac: „Nu mă așteptam ca Ponor să fie cea desemnată să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice. Nu știam că e calificată, credeam că va merge Larisa Iordache. Cristina Neagu e cea mai bună handbalistă în acest moment. Halep e sportivul român care apare cel mai mult la televizor, dar ea nu merge la Rio. N-are de ce să se supere că nu este portdrapelul”.

Deci, deşi Simona-cu laşitate-se fereşte să dea o declaraţie tranşantă şi spune că încă nu s-a decis, Ţiriac rupe pisica şi anunţă el că aceasta nu va participa la RIO.

De aici rezultă că  pe Simona o interesa doar să fie ea cap de coardă, să aibă trecut în „palmares” că a purtat drapelul României, încriind la capitolul orgoliu, în rest, o doare în dudă de România şi Olimpiadă. Mai e nevoie de altceva pentru a demonstra caracterul infect al Simonei?Cum adică, dorea să fie port-drapel, dar nu era decisă şi nu ştie încă dacă va participa la Olimăpiadă?  Ce e asta?

Şi mai spune ceva interesant domnul Ţiriac: ” Halep e sportivul român care apare cel mai mult la televizor, dar ea nu merge la Rio.”

Păi,  domnule Ţiriac, şi Denise Rifai apare zilnic la tv dar asta nu o califică la Olimpiadă. Iar despre Simona, să îmi fie iertare, în ultimul timp  se vorbeşte mai mult negativ, graţie şi domniei voastre, dar asta nu face din ea o jucătoare mai bună. Era o vreme când pe toate posturile o vedeam la tv numai pe Zăvoranca, dar asta nu a propulsat-o la Cotroceni. Hai să fim serioşi .Deci calitatea şi competenţa unui sportiv se măsoară în numărul de apariţii media? Păi să se apuce de prizat, ca Mutu, că va scrie toată presa despre ea un an întreg şi aşa poate câştigă şi ea un turneu de mare Slam.Acuma înţeleg eu de ce apare în reclame… nu doar pentru bani, ci şi ca să adune cât mai multe .. apariţii la tv, că de puncte  ATP nu are nevoi, a spus-o singură.

Iată ce declară şi Simona: „Decizia mea privind participarea la Jocurile Olimpice nu este încă luată. Nu sunt sigură că voi merge la Rio din cauza virusului Zika. „ Păi dacă era aleasă port-drapel, era vaccinată împotriva virusului Zica? Nu am înţeles chestia asta. SAU VOIA DOAR SĂ FIE DESEMNATĂ, AŞA CA SĂ MAI SCRIE PRESA DESPRE EA, APOI ANUNŢA CĂ NU  MERGE? PROBABIL AR FI ANUNŢAT COR CĂ NU MAI PARTICIPĂ, PRIN SMS DUPĂ PLECAREA DELEGAŢIEI.  LA CARACTERUL EI NU M-AR FI MIRAT.

 

http://www.cotidianul.ro/marian-dragulescu-declaratia-simonei-halep-jignitoare-284218/

http://www.cotidianul.ro/tiriac-simona-halep-nu-merge-la-rio-284285/

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

21 Raspunsuri la Mucii Simonei Halep

  1. ionel

    Foarte corecta observatia.

  2. Dora

    În articolul Săptămâna sportivă, aţi lăudat-o pe Simona Halep. Nu mi-am permis să vă răspund,spunându-vă că d.p. meu de vedere această sportivă nu mai merită atenţie.Deloc!Dar, joacă pe banii ei. Prezenţa ei in clasament, este şi datorită muncii ei, dar, mai ales, conjunctural. Va veni vremea când va da serios cu fundul de asfalt/zgură. Nu mă deranjează că mai şi pierde, dar, când una spui (frecvent)şi alta faci (de obicei lată), asta spune multe despre tine ca om, dar, mai ales, ca sportivă. Cu psihicul şi cu „talentul” stă cam prost.Nu sunt invidioasă!.Aş fi dorit-o mai realistă în analiza meciurilor sportive la care urma să participe, să nu mai dea frecvent vina pe problemele de sănătate. Ori le ai şi te duci să le tratezi, ori realizezi că atât poţi. Cu respect!

  3. Doamna Dora,
    Aveti perfecta dreptate, in saptamana sportiva am admis ca jocul ei a fost mai bun decat ce a jucat anul acesta si speram sa mearga mai departe. Dar de principiu sunt de acord cu dumnevoastra, oricat talent o avea, nu are caracter. Ea crede ca e sufiucient sa stii sa dai un forehand ca sa fii un mare jucator. Eu cred ca iti mai trebuie si pregatire mentala, caracter, mentalitate , bun simt, care ei ii lipsesc. Dar, asa cum am spus si aici, sunt gata sa ii recunosc calitatile si jocul, atunci cand le dovedeste. Simona este ceea ce bunicii spuneau pe vremuri, branza buna in burduf de caine .

  4. Dora

    D-nule Marin Neacşu, mulţumesc pentru răspuns. Este machedoancă. O interesează să acumuleze bani. Nu-i rău! Vine vremea când nu mai poţi şi e bine să ai din ce trăi. Cred că aşa a fost sfătuită. De către cine?. Numai de către părinţi, nu iese din cuvântul lor. Părerea mea. Cu deosebit respect.

  5. E treaba ei ce face si cum isi castiga banii atata timp cat nu fura, dar sa nu mai vorbeasca ea despre drapel si Romania, pentru ca astea sunt cu adevarat ultimele lucruri care o intereseaza. Pe ea o intereseaza doar banii. Ar fi vrut sa fie portdrapel ca sa aiba cu ce se impauna… pentru ca stiti cum e cu prostia si cu fudulia. Nici cand vorbeste in engleza nu stie sa spuna mai mult de „thanks you guys.. ” Limited company ..

  6. Alina

    Să vă fie rușine.. În primul rand când vorbiți despre un neam ca cel macedonean faceți o documentare să vedeți cum cei care ii „interesează numai banii” au finanțat economic și cultural România decenii întregi.Cred că sunteți invidioși că provide dintr-un neam care la momentul actual în România sunt numai vreo 26.000 de oameni și sunt uniți în familii care își susțin copii ca să facă lucruri mărețe.In al doilea rând,in lume,sunt 4-5 romanii de care strainii știu în general:Nadia Comăneci,Ilie Năstase,Ion Tiriac,Gheorghe Hagi și la momentul actual Simona Halep.Asa că faceți o socoteală și veți vedea că 2 dintre ei sunt aromânii provenind dintr-un neam de 26 de mii de oameni.In al treilea rând, cand aud vorbe ca aceastea înțeleg de ce situația în România merge cum merge.Pentru că oamenii de acolo au prea mult timp la dispoziție și sunt tare frustrați cu viața lor încât trebuie să împartă veninul cu toți dimprejur.Poate dacă a-ți pune la fel de multă energie în a vă crește copii cu dorința de afirmare prin muncă și de a avea respect și iubire față de familia lor,poate lucrurile ar merge altfel.In schimb vă bateți capul să găsiți chichițe ca să le criticați.

  7. ion

    Haplea nu are niciun drept sa poarte drapelul intrucat a aratat in repetate ran-
    duri ca ii pasa numai de bani, nu si de reprezentarea Romaniei, a declarat ca nu
    crede ca va participa la JO pentru ca risca sa fie intepata de tantari, este increzuta, infumurata si impertinenta crezand ca este singura mare sportiva a Romaniei si, in plus, o dor tare unghiile netaiate de la picioare. A venit la nationala pentru a mima jocurile din Fed Cap numai pentru a implini baremul de jocuri care sa-i permita participarea la Rio pe care ea o vedea ca o realizare a sa pe plan personal si o durea in cot de tara pe care avea sa o reprezinte. Am vazut-o la Cluj in meciul cu Germania si m-am lamurit cine e vedeta Haplea. Cand copiii de pe margine ii dadeau mingile, daca nu o serveau pe tava, pardon, pe racheta, le respingea cu scarba, pretinzand sa fie servita la milimetru. Nu mai spun ca nu s-a prea omorat cu jocul, stiind ca din acesta nu ies banii pentru cele 2 vile pe care am inteles ca le face la Constanta.

  8. @”alina”
    1. Poate te stabilesti si tu la un id , daca nu un nume,pentru ca postezi sub diferite id-uri si adrese de mail, ceea ce duce la gandul ca ori ai personalitate multipla, ceea ce -spun doctorii- nu ar fi prea bine, fie iti lipseste simtul raspunderii, ceea ce -spun sociologii- nu da bine la moral, fie esti montat sau setat sau dirijat sa comentezi pe aici , ceea ce -spun oamenii- ar fi cam periculos.
    2. Eu nu am facut nici o referire la apartenenta de neam a domnisoarei Halep, poate si fie si ucrainianca, si rusoaica, si unguroaica si ce vrea ea, dar sa nu vorbeasca de patriotism cand pe ea o intereseaza doar banii si propria imagine. In rest poate sa faca ce vrea, cate vile vrea, cu cine vrea, unde vrea. DISPRETUIESC OAMENII CARE POZEAZA IN CEEA CE NU SUNT. IAR EA NU ESTE NICI O MARE CAMPIOANA, NICI UN MARE PATRIOT.

  9. Dora

    Către doamna/domnişoara, Alina. Aţi interpretat greşit!. Nu am nimic cu machedonii. În şcoala militară am avut colegă o machedoancă. Credeţi-mă, nu împărţea nimic cu nimeni nici măcar mâncarea, faţă de celelelte colege care puneau la bătaie tot ce primeau de acasă (nu aveţi de unde să ştiţi cum era până în 1989).Mânca cu capul în fichet. O altă colegă care s-a nimerit cu ea în practică, la Constanţa, fiind împreună şi mergând cu ea până acasă, nu a fost invitată nici măcar în curte. Fiind întrebată de ce se comport aşa, i s-a răspuns că aşa sunt machedonii, ei nu impart averea, se căsătoresc doar de reprezentanţi de ai lor. Vă rog să nu vă permiteţi să faceţi afirmaţii privind modul în care mi-am crescut copilul şi nici felul în care mi-am îndeplinit sarcinile în cariera profesională. Am lucrat cu soldaţi unguri, ţigani, machedoni şi români.Nu caut chichiţe. În schimb, pe undeva chiar aveţi dreptate!Nu îmi voi mai bate capul cu o NULĂ. Îmi voi canalize energia spre lucruri MULT MAI IMPORTANTE. Vă asigur distisă duduie, că voi schimba canalul când va juca Halep. Mai sunt şi alte sportive românce de bun simţ în circuitul sportiv. Mi-aş lua la revedere de la dvs., spunându-vă „O zi buna”, „Cu respect”. Din păcate, nu meritaţi şi, nici măcar nu aţi înţeles MESAJUL. Ceea ce este grav. Vorba Alinei Gorghiu. Atâta v-a dus capul.

  10. Dora

    Felicitări domnilor Ion şi Marin Neacşu!

  11. @Dora,
    Am doua observatii de facut la comentariul dumnevoastra”
    1. Alina nu doamna, e domn, dar asa ii place sa se dea cand cal, cand magar. Chestie de deformatie profesionala sau .. cine stie, poate ceva deranjamente. Deci nu ii pupati mana , ca se inchide urna.
    2. Vizavi de colega dsumneavoastra macidoana, nu trebuie sa fiti suparata, nici pe ea, nici neamul din care face parte, asta este cultura lor, trebuie respectata, atata vreme cat nu face rau nimanui. Faptul ca se casatoresc numai intre ei si nu fac pomeni, este o modalitate de pastrare a traditiilor si daca vreti, chiar pastrare a identitatii de neam si pentru asta sunt de apreciat. Eu personal ii apreciez pe machidoni, chiar daca sunt un pic exclusivisti si poate chiar egoisti. Sunt insa in general drepti si muncitori. Sui nu sunt toti zgarciti. Aveti un exemplu in Gigi Becali. E adeevarat si el a facut danii de ochii lumii, si avea si de unde, dadea din banii furati de la altii, dar a dat. In rest, numai bine !

  12. Dora

    Mulţumesc pentru precizările şi observaţiile dvs. Sunt supărată pe colega mea şi pentru faptul că nu a dorit să participle la întâlnirile promoţiei (15,25 şi 30 de ani).A transmis că nu merită. Una este tradiţia,păstrarea identităţii de neam, etc,şi alta este respectul faţă de celălat(român, ungur).Nu fac pomeni? Halal! Patriotism, la ei? Dar gata! M-am hotărât să închei subiectul în privinţa Simonel Halep.Vă doresc o seară excelentă şi pentru că mâine voi veni în Bucureşti,pentru a participa la un botez, voi lipsi 1 zi, drept urmare, nu voi lua laptopul cu mine. Dar luni, cu siguranţă, voi citi (sper), alte material scrise de domnia voastră. O seară excelentă!

  13. neacsum

    Distractie placuta doamna Dora si o viata frumoasa … pentru copil!

  14. Dora

    Mulţumesc frumos pentru urări d-nule Neacşu, am plecat spre Bucureşti. Of! Praf, zgomot. M-am născut, am copilărit, am muncit acolo. Dar ce bine este la aer curat şi linişte.

  15. victoria

    pentru tovarasica alina. Te contrazic, strainii stiu mult mai multe nume mai ales de cand cu plecarea aiasta pe baza de bolentin. Ca strainii stiu de cei enumerati de dumnia ta o hi adevarat dar cu ce ne incalzeste mamaliga prapadeste? Avem oare mai multe autostrazi ? Au crescut oare redeventele la un nivel acceptabil si noi nu stim? Avem oare mai putini bolnavi de tuberculoza, de cele hepatite etc? Avem oare aer mai curat, ape mai curate, alimente mai bune, spitale mai bune si mai performante, infrastructura mai buna ? Nimic din toate astea, mai tovarasica! Despre cei enumerati de tine nimic de zis, cinste lor insa ei au luptat pentru gloria lor personala, pentru a-si umple buzunarele de bani si intre noi fie vorba le-au cam umplut ! Ii respect , o respect si pe Simona insa nu ma identific cu „succesurile” ori insuccesele ei !Ii doresc multa sanatate, sa ajunga nr. 1 mondial insa la felul in care joaca in momentul de fata e cam dificil! Trebuie sa invingi constant nume mari, nu necunoscute, accidentate, iesite din forma .

  16. geofreeland

    @victoria OK ce spui, e bine ca mai sunt oameni care gândesc in limba romană !

  17. Alin Stamatescu

    D-nei Dora si d-lui Neacsu:
    Aveti cumva si ceva bun de spus? Denigrati intruna oameni care au facut si fac cinste numelui tarii: un fost bun jucator si mare antrenor de tenis de nivel mondial si o sportiva care de mai bine de doi ani se mentine in prilele 7 din lume (intr-un sport, in care clasamentul mondial se actualizeaza de cel putin 40 de ori pe an). Aveti idee cat e de greu sa ajungi si sa te mentii la varf in atari conditii?
    Dumneavoastra sunteti sau ati fost vreodata, macar in primii 7000 din lume la ceva? Ca la cobit si cartit sunt multi „experti” in tara si va va foarte greu sa va afirmati. Da, e plin de carcotasi, cei mai multi sunt semianalfabeti si macar au o scuza: in „logica” lor (daca se poate numi asa), ar vrea sa-i vada pe cei care reusesc trantiti si calcati in picioare; pentru ca spera ca in felul asta diferenta de la pamant la cer nu se va mai vedea atat de clar.
    Dumneavostra ce scuza aveti? Scrieti corect romaneste, probabil aveti „o educatie” si ar trebui sa stiti din asta ca succesul nu vine nici usor, nici de la sine, nici din intamplare. Vine numai dupa multa munca si multe sacrificii. Macar asta ati putea respecta, daca nu altceva.
    Pacat! oameni ca dumneavoastra ar trebui sa puna umarul si sa ajute la ridicarea tarii, nu sa ii traga in jos pe cei care reusesc, sau macar incearca.

  18. neacsum

    @Alin Stamatescu,
    Domnule Stamatescu,
    Dumnevoastra chiar nu puteti sa judecati omul dupa faptele sale sau nu sesizati nuantele? Daca un om joaca tenis mai bine decat dumnevoastra, ii pupati picioarele pentru ca da mai bine cu racheta? Banuiesc ca il considerati pe Adi Mutu unul din exemplele pe care copii trebuie sa le urmeze, numai pentru ca avea talent la fotbal, dar nu va intereseaza si obiiceiul lui de a priza cocaina si viata destrabalata pe care a dus-o. Daca nu puteti face diferenta intre performantele sportive si caracter, nu e vina mea. E si tarziu sa mai puteti invata.

  19. Alin Stamate...

    @neacsum
    Ce pare sa va scape e ca m-am referit la „fapte” ale dv si la „nuante” pe care le folosit in articol. Daca chiar vreti sa schimbam subiectul si sa vorbim despre „caractere”:
    Toti ne auto-definim prin ceea ca facem (nu doar cei pe care ii luati dv „in cuiul catarii”). In consecinta, cu mult inainte de „a-si atinge tinta”, articolul aici de fata e, in primul rand, o reflectare a „caracterului” … celui care l-a scris. Este acesta un articol constructiv, care promoveaza sau macar propune ceva pozitiv? Nu, nici vorba! E un text care „da la gioale” cuiva si atat.
    Aristotel spunea „suntem ceea ce facem”; in cazul de fata, „ceea ce scriem”. Ori dv scrieti, de mai multe ori, inclusiv in titlu… citez: „Muci”! Daca ar fi sa aleg din acest articol un cuvant care il (si va) reprezinta, asta e. Nimic inventat de mine aici, asta ati scris dv; iar Aristotel „va tine oglinda „.
    Nu va contest dreptul de a avea o reactie alergica la ceva sau cineva anume; problema e ca prezentati (publicului) rezultatele acestei alergii, „expectorand” la tinta. Asa ceva contravine flagrant regulilor bunelor maniere si va descalifica atunci cand vine vorba de judecat caracterele altora.
    Repet: daca este ceva de criticat (si sunt de acord ca este), o puteti face intr-o maniera civilizata si respectuoasa, asa cum sta bine unui „om educat”.
    In rest… folosind tot propriile dv expresii: „Daca nu puteti face diferenta ” intre critica si carteala sau intre o conversatie cazona si un articol care se publica, „nu e vina mea”.

  20. AlaGeorge

    Multe vorbe, fara rost.
    Nu mai fiti frustrati..unii din voi. Pe Halep o doare in cot de sentimentul si mandria nationala. Ea trebuie sa faca bani si daca fraza „iubesc Romania” ii mai aduce 10 euro in plus cu atat mai bine. Pe semne nu a invatat nimic de la machidonii din generatia mai veche (Hagi, Simona Amânar, Cristian Gațu) care au pus umarul la treaba cu facutul banilor, dar cand a fost vorba de „chemarea tarii” au reusit sa fie prezenti si sa o preprezinte. Vedeti voi, chestiunea care ne deosebeste; machidonii de romani, este unitatea. Ei se sprijina intre ei, se ajuta, fac bani impreuna…pe cand la romani nu ai sa vezi asta. Si inca un lucru important: ca sa ajungi ca Halep trebuie sa bagi bani, iar banii astia ii iei de la neamuri, tot banii astia trebuie dati inapoi.. totul e o investitie.

  21. AlaGeorge

    PS. pentru doamna Alina. Machidonii sau aromanii din tara noastra nu au nici o legatura cu macedonenii.Cat despre personalitati de nationalitate romana cunoscute in lume mai documentati-va doamna. Romanii au scris file de istorie in cartea lumii, am ridicat orase la altii. Ca traim ca natie in momentul de fata in staza totala este injositor si urat, dar cititi istorie… Fereasca Dumnezeu sa ne trezim! mai e putin…