Curiozităţi din lumea.. girafelor

Categoria Divertisment

 

Neavând ce face am intrat pe goagăle şi dând peste nişte fotografii cu girafe, am fost izbit de unele asemănări între aceste animăluţe şi cele din jungla PSD. Rog asociaţiile care se ocupă cu protecţia animalelor să nu mă dea în judecată,  nu am vrut să jignesc bietele ierbivore.

 

Liviu Dragnea cel care se lăuda acum un an că va sparge avioanele, îl va suspenda pe Iohannis, că el nu se teme de nimeni, că pentru el legea e lege, acuma stă cuminte pe coadă şi din când în când verifică dacă le are la locul lor.

Dragnea verificându- şi boaşele

Ştiaţi că limba girafei are 50 de cm şi că este singurul animal care îşi poate băga limba în ureche? Eu nu, acuma ştiu şi acuma am înţeles de ce nu mai are Dragnea nevoie de prieteni. Îşi poate băga singur limba în ureche.

Girafa şi urechea

Olguţa a constatat că girafele în România trăiesc pe picior prea mare şi a decis să le îngheţe alocaţiile .

M-am lins pe bot de alocaţie cu Olguţa asta.

Nici pensionarii militari nu au o soartă mai bună. Partidul girafelor le-a anulat actualizarea pensiilor până în 2022,  deşi abia votaseră legea pensiilor militare şi deşi pensia militară nu este pensia specială. Dar cu oameni crizaţi, măsuri de criză. Iată mai jos, un pensionar militar îmbrăcat în haine de camuflaj, privind după anul 2022.

Asteptandu-l pe GodotDe când au câştigat alegerile, toţi au devenit girafe, umblă cu nasul pe sus, dar tot în cocina aia se culcă.

Vreau şi eu funcţie în PSDDe ce a fost suspendat Bacalbaşa? Pentru că nu şi-a ţinut limba în gură .

Ba cal , ba sa

După cum se mişcă acuma, partidul girafelor pare cam debusolat.

spre CotroceniDacă v-au plăcut girafele…. mai poftiţi şi altă seară.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

3 Raspunsuri la Curiozităţi din lumea.. girafelor

  1. ifrim

    Patroane ti-ai smuls perfuziile?

  2. Nuuuuuuuuuuuu, cred ca mi-a bagat cineva prea mult oxigen.

  3. geofreeland

    Ce vina o avea biata girafa? E drept ca nu-i mai ajungi la nas dar nu e vina ei ca pomii sunt inalti in savana politica romaneasca, plina de hipopotami, crocodili si antilope?