Un Căprar la Apărare?

Categoria Despre Armata

 

caprar

Ce le trebuie militarilor? Căprărie! Se zvonește că în noul guvern SRI manipulat prin securistul Tudose, la Apărare va fi numit un Căprar. Nici nu se putea un nume mai potrivit pentru drumul pe care îl va parcurge armata sub înțeleapta conducere a domnului Dorel Căprar, fost mecanic, fost șofer, fost gestionar, fost tehnician, fost consilier pe diferite domenii. E adevărat concurează pe acest post cu ”cârpaciul” Dusa, fost ministru, actualmente secretar de stat la același minister, dar tot cârpaci, intrat în legendă prin sintagma” cadavrele trupurilor celor decedați” Nici nu știi pe care să îl ejectezi mai repede, dar la așa premier, așa ministru. Domnul Dragnea confirmă, este total paralel cu noțiunea de competență, pe el îl interesează doar supunerea sau supușenia. Priviți CV-ul dar și fotografia căprarului și spuneți dacă nu este leit Robi din Las Fierbinți. Domnilor, România , dar mai ales partidele reprezinta o sursă inepuizabilă de nulități și incompetență, miserupism și dispreț, bătaie de joc și lipsă de bun simț. După ce la Apărare au defilat care mai de care mai umflat cu aer, Oprea, Dușa ,Leș, credeam că mai rău nu se poate. M-am înșelat. Einstein spunea că două lucruri sunt infinite, Universul și prostia.Cred că se înșela,Universul totuși se oprește în România iar de aici începe prostia.
Privind totuși fotografiile celor doi, Robi începe să îmi fie drag.

caprar-dorel-gheorghe2-465x390ROBI

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

8 Raspunsuri la Un Căprar la Apărare?

  1. ifrim

    Slabuta propunere.Patroane sterge rapidi articolul vicecampion la judo te prinde te tavaleste!

  2. @Ifrim, eu sunt campion la suta. Habar nu ai ce viteza prind.

  3. Se pare ca totusi nu vom avea Caprar la aparare, vom avea un Tutuian. Oricum ala si-a facut facultatea la timp. Dar fiind actualmente srful Comisiei SRI, este clar ca va avea o colaborare f buna cu primul ministru, avand aceleasi radacini.

  4. ifrim

    Bun, rau, sunt de acord cu cei ce au putin sange kaki! (albastru, gri petrol).

  5. Iulian

    Si cand trecuse in rezerva Gl. Danila!….s-a ratat clipa!

  6. geofreeland

    Nu s’ce va intereseaza cine e la Aparare. Tot un drac, indiferent cine este. Ca sa fim in Schengen, e nevoie de Olanda, marele rahat cat Oltenia, care se opune. Luati corvetele si poate ne gandim, zic astia care nu vor mai fi daca pana in 2100 nu ii vor inghiti apele. Fancezii si nemtii, zic ca e OK, ne luati trasportoarele nemtesti si noi francezii facem elicoptere la voi. Clar? Ok!
    Problema e alta. Consilierea lui Joha de catre nemti, plus intalnirea cu nenea CIA, au stabilit o chestie care noua romanilor ne-a cam scapat: 1.serviciile lucreaza pentru tara voastra, asa cum fac ale noastre 2. serviciile lucreaza pentru clasa politica (economica) nu impotriva ei 3. Ce stabilim noi, gratie colaborarii UE, NATO, dracu, nu trebuie sa fie invers interpretate 4. cine e agreat de noi, ca politician trebuie acceptat 5. serviciile, nu trebuie sa fie anus contra naturii fata de politica 6. in Congres chiar s-a spus ca serviciile voastre au decapitat viata politica ceea ce e contra democratiei (noastre, nu?)7. noi, serviciile, oficine de relatii subterane, nevazute, nestiute de nimeni, lucram in comun, clar? 8. derapajele prin utilizarea justitiei contra politicienilor trebuie ascunse, bine cantarite si utilizate ca forma de exceptie 9. daca Dragnea, pretin la investirea lui nenea Trumpita, pe bani, nu degeaba, a fost acolo si agreat, apoi aferim de alte socoteli, mai ales ca fi-su ar fi zis, zis si io, ma da’ in Romania asta e belea, nene, o frumusete! si tac-su a pus OK la vorbele lu’ fie’su. Cine veni p-acilea? Dragnea? Da, are majoritate? Da! Sa faca ce spun ai nostri. Clar? Si toti, cu SRI in frunte, cu Joha bine sfatuit, hai sa-l facem pe Dragnea sa faca ce NE trebuie si lor si noua. Clar?

  7. Andrei Marian

    Geofreeland,analiza corecta. Ce știe si vede partenerul strategic,este ca GRU si KGB și-au introdus agenții din rezidente,in conducerea României.Este drept ca unii sunt școliți la centrele lor din Franța,alții vin pe varianta stasi,iar alții in Romania. Ar fi bine ca aliatul strategic sa privească puțin si la gradina proprie,nici nu bănuiește cat este de îmburuienata,daca mai sta mult va trebui sa folosească erbicid total,care va distruge inerent si cultura…

  8. Andrei Marian

    Ifrim..armata este una singura,culorile diferite la uniforme sunt doar culori diferite.

    Trebuie sa ne scoatem din minte,principii sau vorbe repetate,sădite de NKVD,pentru a putea manipula.