Răscoala lipitorilor

Categoria Actualitate, Opinii

HamsterMotto: Lipitori din toate partidele, uniți-vă!

Spuneam în articolul precedent că evoluăm, că tinerii din ziua de azi fac în 17 ani ce am făcut noi, cei mai în vârstă,  în 50. Iată că ultimele evenimente confirmă ”evoluția” tinerilor.

Hamsterul și Șobolanul

În PSD ”tânărul” Hamster  se revoltă împotriva bătrânului Șobolan Rozaliu și i se plânge lui Ciutacu de faptul că acesta continuă să bage strâmbe, să îi întărâte pe sugacii din PSD să se revolte împotriva lui și să îi la locul. Cu alte cuvinte, tânărul Hamster, deși afirmă că nu e vorba de nici un complot în PSD, confirmă că Hrebe îi întărâtă pe cei mai tineri și le promite avansări în cadrul partidului. Păi ăsta nu e complot Livache? Ce dracu mă, ne jucăm cu cuvintele? Nu e complot, dar e puci, nu e cur dar sunt buci. Hai că mă faci să râd.  Numai că tânărul (spun tânăr, pentru că nu au trecut mulți ani de când lipea afișe cu Geoană) Hamster a simțit mișcarea și a luat atitudine fermă, lovindu-l pe Țuțu în moalele capului.Astfel se confirmă că abureala cu lipsa de comunicare a fost doar ocazia și nu cauza demiterii. Când vă spuneam eu să nu puneți botul la declarațiile oficiale, că toate sunt minciuni !  Câtă finețe la Livache cu criza salariilor din Apărare: a și recunoscut indirect că are probleme la buget, a și arătat că e capabil să le rezolve și a și scăpat de un pucist care îi viza funcția. Eheeeeeeeeeeeeeee, mare om Teldrum ăsta!

Sus lipitorii

Nici PNL-ul nu stă mai bine. La Constanța, lipitorii de ieri ajunși speranțele de azi, viitori președinți de mâine fac scandal și se revoltă împotriva Gagamiților. Concret, odată cu demisia amiralului /profesor Vergil Chițac din PNL, tinerii care i-au lipit afișele în campania electorală la parlamentare au sărit în sus, nu pentru că pleacă, ci pentru că a fost propus de la Centru precum Dandanache  la alegeri. Domnul profesor era un cunoscut profesor dar și ilustru necunoscut ca politician și s-a gândit el să se mărite cu PNL ca să se aleagă și el. Bineînțeles că toată campania ”door to door” sau bușon la bușon, lipitul afișelor, împărțitul calendarelor, au fost făcute de tineri care fie au fost recompensați la oră fie de loc, nu au mai fost băgați în seamă după alegeri de catindat care odată văzut cu sacii în căruță a uitat de lipitori. Drept răsplată, aceștia i-au făcut campanie negativă la tentativa acestuia de a prelua șefia județenei de partid. A fost rândul amiralului să se supere și să își dea demisia din partid. Așa a ieșit la suprafață duhoarea PNL Constanța iar lipitorii dau totul pe față acuma, spunând că domnul Parlamentar habar nu are prin ce comune ”a fost să își facă campanie” și cine l-a ales.Eheeeeeeei, să fim noi sănătoși câți parlamentari din toate culorile politice, habar nu au în ce colegiu au fost aleși, sau unde au sediul biroului de parlamentar.

Aceste ”revolte” nu fac altceva decât să scoată sub nasul alegătorilor dejecțiile partidelor atunci când țevile sau racordurile nu mai fac față presiunii. După ce surplusul a ieșit afară, același gunoi, eliberat de presiune se lipește pe conductă, astupă breșa  și va răbufni la următoarea supra-acumulare de gaze sau dejecții.  Nu se schimbă, nici nu se curăță conductele. Așa se schimbă conducerile de partid.

Două concluzii se trag de aici:

1:Orice lipitor are în borcanul cu lipici o limbă aspră cu păr.

2: Orice cal ajunge gloabă.

Dii Bathore!

https://psnews.ro/dragnea-atac-cu-mantinela-la-tutuianu-comparatie-cu-hrebenciuc-189377/

http://www.aktual24.ro/consilierul-lui-dragnea-hrebenciuc-si-pieleanu-au-pus-la-cale-un-puci-in-psd-impotriva-lui-dragnea-tutuianu-urma-sa-preia-conducerea-psd/

http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/politic/tinerii-liberali-ii-cer-demisia-senatorului-chitac-ei-fac-dezvaluiri-din-culisele-campaniei-electorale-pentru-parlamentare-639267.html

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

4 Raspunsuri la Răscoala lipitorilor

  1. Geofreeland

    După stopul pus lui Hrebe și „revenirea” lui în culisele politice, cred că imaginea lui e similară cu a groparilor, ultimii sosiți la masa de pomana mortului, cu ochii roșii de țuică (deh, să aibă băieții putere să dea la lopată).Venirea lor e așteptată, un fel de liniștire a tuturor că mortul e în regulă și la locul lui. De ce o fi revenit rozaliul? Păi nu e sătul încă, ca lupul, după ce se satură mai omoară încă două, trei oi, așa de plăcere. Și aplicând ce învățase la școala nomenclaturii că „de mai voi scula Pre mulți am să popesc și eu” nu dorește decât un pic de răzbunare.

  2. Geofreeland

    Și dacă prim-ministrul Boc i-a asfaltat ulița lui tac-su de ce nici Dragnea nu și-ar trage un stadion în satul lui natal? Cu gazonul va fi o problemă, cu tunsu’ dar probabil că oile vor rezolva problema.

  3. ifrim

    Cu tot respectul cuvenit parerea-mi proprie e ca guzganul rozaliu are un creier brici rezolvand multe situatii delicate ale PSD ului!

  4. @Ifrim,
    Problema mai are niste aspecte. Unul din ele este cum de mai scoate capul guzganul, ca la cate a facut ar fi trebuit sa fie la studii de mult. Si totusi uite ca se plimba nestingherit si mai are si chef de manevre. Nu cumva le face la comanda ? Daca da, nu e cumva clar si din comanda cui ? Ghici ciuperca ce e.