MĂMICA MEA NU MAI ESTE !

Categoria Magazin

Astăzi a ora 12.10, cea care mi-a dat viață a plecat dintre noi. Nu există cuvinte pentru durerea pe care o simt.Slujba de înmormântare va avea loc Marti la ora 11  la Biserica Sf.Gheorghe de pe Păltiniș, Brazdă, Craiova, înmormântarea  în Cimitirul Roboaica.

A vrut ca la moarte să i se cânte această melodie. Vă rog să o ascultați în memoria ei!

Va fi mereu aproape de mine!

Când pierzi pe cineva drag, ești copleșit  de  durere, neputința și regretul că nu ai știut sau putut să faci nimic, sau mai mult pentru a întârzia acest moment. Ți se pare că orice, oricât sau oricum ai fi ai făcut, parcă puteai face mai mult. Nu știu cât va dura acest sentiment, acest regret, dar există o singură metodă de a o ameliora… înainte de a ajunge la acest moment: ÎN FIECARE DIMINEAȚĂ, ÎNAINTE DE A PLECA DE ACASĂ, SPUNE CELOR DRAGI CÂT DE MULT ÎI IUBEȘTI ȘI CÂT DE MULT REGREȚI CĂ NU POȚI FI TOATĂ ZIUA LÂNGĂ EI. NU COSTĂ NIMIC, ȘI POATE, POATE, NU SIGUR, POATE VEI AVEA UN REGRET MAI PUȚIN !

MULTUMESC DIN INIMA TUTUROR CELOR CARE MI-AU TRANSMIS MESAJE, CELOR CARE AU FOST ALATURI DE MINE CU GANDUL SI PREZENTA FIZICA, VA DORESC SANATATE VOUA SI CELOR DRAGI VOUA, FAMILIILOR, COPIILOR, PARINTILOR, PRIETENILOR.MULTUMESC IN MOD DEOSEBIT LUI VLADIMIR SI DOMNULUI CANDEA, CARE AU VENIT DE LA BUCURESTI PENTRU A-MI FI APROAPE. VA MULTUMESC OAMENI BUNI!

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

10 Raspunsuri la MĂMICA MEA NU MAI ESTE !

  1. Condoleanțe!
    Dumnezeu,să o aibă în pază!
    D-voastră,să aveți puterea să treceți cu bine peste această suferință.
    Am ascultat melodia,mi-au dat lacrimile,instantaneu.
    Să-i fie țărâna ușoară

  2. dora

    Condoleanțe!

  3. Pedro

    Dumnezeu sa o odihneasca in pace!Sincere condoleante!

  4. Gerula

    Condoleante draga Marine!La asa o pierdere cuvintele sunt prea mici si nu pot egala sentimentele .Camarazii din Romil sunt alaturi de tine.Dumnezeu sa o odihnească în pace.

  5. NeO

    Sincere condoleanţe pentru pierderea suferită! Dumnezeu să o odihnească în pace!

  6. Geofreeland

    Fie-i drumul plin de lumină în drumu-i celest!

  7. Ifrim

    Sincere condoleante,Dumnezeu sa o odihneasca!

  8. Gore

    CONDOLEANTE !

  9. Susanu

    Condoleante familiei si Dumnezeu sa aiba grija de sufletul ei.Odihna vesnica.

  10. Sergiu

    Condoleante, d-le Neacsu. Cuvintele, oricum ar fi rostite, nu ajuta in aceasta situatie. Doar amintirile le luam cu noi pe lumea cealalta. Daca mama dumneavoastra a avut amintiri frumoase, atunci moartea n-a avut putere asupra ei.