Vești din Deltă

Categoria Divertisment


.

AȘA ARATĂ TOȚI PEȘTII DIN DIN DELTĂ, ACUMA.

Ihtiologii sunt derutați: nu mai pot face deosebirea între Carasul Telescopic și Carasul cocainologic.

În Deltă nu se mai dă la pește cu pătrat de mămăligă, ci cu boț de cocaină.

Cică asociația pentru protecția ființelor non-umane a trimis la pescuit în Marea Neagră o echipă de medici psihologi  specializați în dezintoxicare.

Militarii SUA, participanți la exercițiile din Marea Neagră s-au oferit voluntari la cercetarea Mării Negre, fără costume de scafandru. Unii au promis chiar că dacă sunt lăsați să caute ”submarinele rusești” de voie, vor găsi și drona pierdută pe timpul lui Fifor cu flota lui Băsescu cu tot. Numai să fie lăsați în mare…

Se zvonește că delfinii din armata Rusiei, dresați să planteze mine au dezertat la auzul știrii privind cocaina din Marea Neagră. Vor să facă și ei plajă la nudiști la Vama Veche.  Gurile rele spun chiar că această acțiune a fost planificată și a intrat  în scenariul exercițiului “Sea Shield 19”. Așa că nu mai căutați vinovații, a fost doar un exercițiu.

La mare modă prin cherhanalele din Deltă  au ajuns peștii cu ochi tulburi și gust de cocaină. Cică după consum clienții nu mai pleacă din zonă. A înflorit turismul.

În Constanța toată lumea cere crap pane preparat cu un ”înlocuitor al făinii”.

Prin Constanța umblă câini cu cocaină în coadă.

Organizatorii  au decis devansarea Festivalului Stuffstock VIII în luna Aprilie, cât mai plutește cocaina pe mare. Consumatorilor li se asigură paie autohtone, eco, din trestie.

După ce au ciugulit din pachetele cu cocaină, cormoranii din Deltă au mers la ministerul agriculturii și s-au predat lui Daea. Preferă să fie condamnați pentru că fac baie în piscină, nu pentru consum de cocaină.

După ce s-au declanșat cercetările suplimentare privind pachetele cu cocaină, NATO a decis încheierea mai devreme a exercițiului. Ghiciți de ce.

După terminarea exercițiului, militarii au refuzat plata orelor suplimentare și au cerut permisie.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

10 Raspunsuri la Vești din Deltă

  1. Dan

    Dupa ce pe litoral am baut coca cola fara cola am avut o viziune cu cateva din prevederile „speciale” ale altora pe care le doresc si militarilor:
    – 4 luni de vacante pe an ca in invatamant,
    – 16 ore de munca pe saptamana ca in invatamant,
    – toate sarbatorile acasa cu familia, ca in invatamant,
    – posibilitatea de a primi „atentii” ca in sanatate – asta mai ales pentru camarazii din politie 😀
    – salarizarea din sanatate,
    – dreptul la greva ca… mai peste tot,
    – dreptul de a adera la partide politice ca militar activ pentru a imi promova interesele,
    – dreptul de a fi ales ca militar activ si de a ne face singuri legile.

  2. Ifrim

    Pentru cartelurile de droguri columbiene cateva sute de tone de droguri reprezinta un mizilic.Posibil aruncate ca momeala din avioane private ca oamenii sa devina dependenti GRATIS apoi sunt fortati de adictie sa CUMPERE!

  3. neacsu marin

    @Ifrim,
    Deci a fost un fel de promotie, ca la mall-uri.

  4. Dan

    La noi drogurile sunt altele si mult ai mortale cu milioane de morti anual .Drogurile care provoaca un genocid cumplit si milioane de drame unei populatii prostite zilnic la tv sunt : micii,berea la Cacâna si pungile cu zahar si ulei de la partid..

  5. Sergiu

    D-le Dan, initial am ezitat sa raspund mentiunilor dumneavoastra, dar apoi a scris mana fara mine:
    – 4 luni de vacante pe an ca in invatamant: pot spune din sursa sigura ca cele 4 luni de vancanta sunt cam 3 saptamani, restul fiind proiecte, dosare si activitati (scolare neplatite)
    – 16 ore de munca pe saptamana ca in invatamant: cele 16 ore sunt doar pontajul; restul nu se vede, ca e proiectul de activitate, orar, sapatamanal si lunar, pregatirea lectiilor etc. Se-aduna, 24 de ore n-ajung.
    – toate sarbatorile acasa cu familia, ca in invatamant: vise frumoase; teoretic e asa cum spuneti, practic…
    – posibilitatea de a primi „atentii” ca in sanatate – asta mai ales pentru camarazii din politie 😀 – cunosc ofiteri de politie si jandarrmi; corectitudinea e fie calea de a ajunge politist in Cuca Macaii Las Fierbinti fie sa devii civil; se face ce se poate cu rugaciunuile de rigoare ca cel prins in offside sa nu aiba pile prea mari, iar ne-respectarea procedurilor sa nu fie flagranta
    – salarizarea din sanatate (la pachet cu malpraxis-ul si bolile pe carele incaseaza asistentii?)
    – dreptul la greva ca… mai peste tot – nu intru aici, situatia armatei romane e dezastruasa, greva nu ar trebui sa existe in privinta militarilor in termen, situatia prezenta o impune.
    – dreptul de a adera la partide politice ca militar activ pentru a imi promova interesele – nu e nevoie, liderii militari au aderat la partide politice si isi promoveaza activ interesele
    – dreptul de a fi ales ca militar activ si de a ne face singuri legile – aici se apropie mult de ideea de dictatura militara, pentru ca militarii gandesc (si trebuie sa gandeasca) diferit de societatea civila; este, daca vreti, diferenta dintre militari si politisti: politistii trebuie sa protejeze societatea, militarii trebuie sa identifice si sa distruga inamicul; cand cele doua se suprapun, societatea tinde sa devina inamicul. Propriile legi si le-au facut seriviciile, rezultatul il puteti simti.

  6. geofreeland

    @Dan @ Sergiu Io nu înteleg ce vorbiti p-acilea. Poate ca nu ma duce capul sau am trait degeaba prin armata. Recunosc, am multe SF-uri citite la activ inca de când eram un elev scormon in ale lumii. O lume alternativa la cea traita, o posibilitate mentala de intelegere a lumii de azi, dar asa sf-uri cum le citii din postari, ma socheaza numai prin simplele enunturi. Un fel de derizoriu frustrant indus. Asta vrem despre armata?

  7. Ion Oblemenco

    SERGIU , pe ce lume trāiesti ????!!!! .. scrii numai pe ,,invers,, .in exemplu concludent ,tovarāsul presedinte din meditatii a cumpārat sase case . o fi plātit impozit ??? Dacā DA sā vedem chitantele !

  8. geofreeland

    @Dan Poate ne explici ce inseamna asta? „Lozinca : Ciuma rosie hotia Drac-nea e pe Romania” Belii ochii si intelesei de pesta porcina, de ciuma bubonica, de camasile verzi, de ciuma bruna, da’ p-a rosie n-o intelesei. Poate esti amabil sa ne spui si noua traducerea lozincii, ca m-am saturat de lozinci pe vremea lui Ceasca. Nu de alta dar sa stim si noi daca esti activist sau ai citat din memorie. Mie mi-e fix perpendicular ce rahat se mananca in lumea politica si ce culoare au, asa ca ma speriai de breaking news cu ciuma rosie. E unii pe strada care striga asta. Oi fi din aia sau militar? Am o dilema, am si niste bete de lemn chiar sa pui suporti la lozinci d-astea, dar nu stiu cui le da, gratis, la rosii, la galbeni, la draci, la laci…desi le-as pune araci la rosiile din curte. Culmea e ca am in gradina si rosii galbene si am curcit ardei gras cu d-ala iute, o minune. Interesul meu politic, ca sa te edifici complet, e pensia. In rest, daca am chef de colorat, pun acuarela pe sevalet nu colorez citate din lozinci. Ca ma pricep.

  9. Dan

    Geo.DA,sunt clar activist contra.Contra la orice dar in special a mafiei politice de
    bantustana africana populata cu mancurti .

  10. Sergiu

    D-le Oblemenco, sunt dispus sa discut cu date ceea ce am spus – oficiale si neoficiale. Ince priveste exemplul pe care il aduceti in discutie, Werner-cap-de-lemn nu mai era profesor cand a reusit sa puna ghiara sa gingasa pe cele 6 case.