Repetabila istorie…

Categoria Divertisment


Sică Mandolină premierul fără cap, de câte ori este chemat la Cotroceni  și i se spune cum să conducă guvernul, pe cine să mazilească, ce doctor să schimbe, ce să mai mintă și cum să facă să obțină control asupra parlamentului, ba chiar cum să își dea cu tesla între genunchi, iese pe post ș se laudă că EL A AVUT INIȚIATIVA, IAR ”PRIETENUL LUI” Iohannis, a fost de acord, ei au stabilit împreună noul curs. Timp de trei ani s-au chinuit trei ani să dea joc guvernele PSD din care unele s-au dat jos singure dar ei tot nu au putut să treacă la guvernare. Acuma, după ce au reușit să se cazeze la Victoria, au constatat  că sunt pe capră, dar nu au cai în fața căruței, nu are cine să tragă la căruță, că toți știu să zică ”Dii Bathore!” dar Bathori e mort, sau cum spune nașu meu, ”calu-i mort, căruța fărâmată”.  Și ce au decis ei., Sică și Mutu? Au decis că cea mai bună soluție este să dea jos guvernul. Bă ești prost? Da, ar trebui să răspundă Sică. Nu știu dacă cineva din afară realizează în ce situație ne aflăm și ce hahalere avem în arcul politic. Te chinui 3 ani să dai de pământ cu un guvern , urli peste tot că vrei guvernul tău , partidul tău la putere iar când îl ai, nu numai că nu faci nimic, dar cauți soluții să îl schimbi. Și culmea este că cei care nu vor fi de acord vor fi cei din opoziție, dușmanii de clasă,”ciuma roșie”. Păi înainte de moțiune, Mutul țipa ca din gură de șarpe că numai un guvern PNL ar scoate țara din marasm, iar acuma când îl are, nu știe cum să îl dea jos. Păi atunci ce rost au avut ieșirile în stradă cu geaca roșie, jocul de umbre și lumini din Piața Victoriei, protestul ”diasporei”, nenumăratele haștaguri, circul cu tricouri al celor din USR prin Parlament, câți bani cheltuiți  pentru inscripționarea tricourilor, cu alegeri, cu referendumuri, câte eforturi să schimbăm comisari europeni? Toate au fost degeaba? Am obținut ”pohta ce-au pohtit-o românii”, decapitarea PSD de pomană? În ce țară trăim ? Cu asemenea strategii și oameni crede PNL-ul că va câștiga alegerile anticipate? Bă, suntem toți proști? Mă întreb ce zice  săracul Soroș, care a pompat bani la greu în toate protestele și ONG-urile din România ca să schimbe guvernul, acuma când vede că Sică și Mutu declară că vor să schimbe guvernul, neștiind însă nici cum și nefiind siguri că vor reuși, că nu ar fi exclus să se trezească că fie nu va pica, fie se va forma o nouă majoritate între PSD și UDMR plus Ponta, minorități, Tăriceanu care s-au convins că cei din PNL sunt praf. Nu știu dacă a făcut cineva o socoată, câși parlamentari sunt la primul mandat, dar ar trebui să facă și să îi scoată din calcul la vot, pentru că ăia, din orice partid ar face parte, nu vor vota în ruptul capului alegeri anticipate, pentru că și-ar pierde pensia de parlamentar. UDMR-ul de exemplu, nu va vota anticipatele dacă nu are garanția că nu vor fi alegeri în două tururi.La rându său USR-ul  nu va vota dacă nu i se garantează alegerile în două tururi.

În fine, stea sunt socoteli și variațiuni și discuții de dragul discuțiilor. Revenind la declarația lui Orban, care spune clar cum ”președintele României și cu mine am hotărât că cel mai bine pentru România este să declanșăm alegeri anticipate” văzând și fotografia de ”profil, m-a frapat asemănarea cu o declarație dată acum 2000 de ani de un alt .. ”premier” care tot așa, după o beție cruntă, declara că el și prietenul lui au decis ce și cum în problema caselor și a .. puțurilor de apă. Urmăriți filmarea și spuneți că nu am dreptate. Astfel se întărește convingerea că suntem cel mai tradiționalist popor, că ne respectăm tradițiile, că avem o politică solidă, care nu s-a schimbat de milenii  că nu ne schimbă nimeni așa cum vrea el și vom mai trăi încă 2000 de ani, cu aceleași principiiși .. obiceiuri, dar, mai ales, că întotdeauna am avut ”prieteni” mari care .. au făcut ce am spus noi, pentru binele nostru. Încă de acum 2000 de ani, unii aveau ”case din alea mari” iar alții visau la ele. Priviți și … atât.

https://www.ziuaveche.ro/actualitate-interna/politica-interna/ludovic-orban-presedintele-romaniei-si-cu-mine-am-hotarat-sa-declansam-alegeri-anticipate-303004.html

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

18 Raspunsuri la Repetabila istorie…

  1. geofreeland

    Pentru un distins prieten de p-acilea, care ne spunea ca daca o duc altii rau, ce bine e la noi, ca nu-i ca la ei. Adica „binefacerile” capitalismului victorios din Romania trebuie sa ne umple inima de bucurie ca la noi e bine. Noi „ardem” pacientii sau daca nu ai bani mori „natural”.

    https://www.antena3.ro/externe/un-baietel-de-patru-ani-bolnav-de-pneumonie-fortat-sa-doarma-pe-podea-intr-un-spital-adevarul-553989.html

  2. geofreeland

    Io ziceam de mult ca acesti „doi” indivizi, cetateni romani, cu origini de minoritati, pe bune, conduc o tara de idioti, vorba lui Tutea, nescolitul. Io sunt primul. Ne facem dracului de ras in toata Europa. Toata lumea civilizata din Europa e nationalista, si nemtii, si francezii si cine mai vreti, dar noi, ca boii, pupam poala popii. Imi tot vine in minte cand bunica dadea de mancare la porci, dupa urlete de sculau satul. Cand le punea in troc, de prea avant varsau trocul si apoi iar zbierau de foame. Cu astia doi nu e nicio deosebire. Au varsat deja trocul puterii si crapa de foame. Rade satul. „Baaaaa, ne doare in popou de voi, prostilor!” Rasfat porcesc, deh! Iar noi ranim cocina si varsam lacrimi degeaba. Se vede si din satelit.

  3. geofreeland

    I-auzi veste! Dupa ce au urlat ca nebunii prin toate cancelariile europene, alde Maria Sa si noul guvern pus ca sa dea un comisar lu’ PPE, aruncand tara in haosul de mut visat intrand intr-o Romanie normala, UE nu mai finanteaza autostrada Pitesti-Casele din Sibiu, pe motiv de mediu. Bravo, ma baieti, nu urlati voi ca nu avem autostrazi? Asa da victorie!
    https://www.stiripesurse.ro/alerta-comisia-europeana-a-suspendat-finantarea-romaniei-pentru-cel-mai-mare-proiect-de-infrastructura-fost-ministru_1420167.html
    Cu Schengen slabe sperante. Io cred ca astia de la putere pun bete in roate, una spun la fraieri ca noi, alta spun pe sestache la europeni, adica nu dati nimic! Si aia chiar nu ne dau in numele „valorilor” europene.

  4. neacsu marin

    Analizand discursul lui Tiberius (cel din film) nu poti ajunge decat la o concluzie : era in campanie electorala, pentru ca promitea ca „noi o sa facem impreuna case foarte frumoase, drumuri (autostrazi), case, drumuri in toate partile, cetati, gradini (panselute);i apecucte(canalizare)”. Nimic nou, asta se promite si acuma. La randul s[u, Ciungu, beat manga,(ca orice mandolina care se respecta)cand merge ]n fata oamenilor sai, dupa ce a primit ordinele, declara ca el a fost cu ideea si a dus munca de lamurire cu sefu, pentru a-l convinge sa faca sa le faca …. alegeri anticipate, ca daca nu era el, nu aveau nimic. Pana si femeia aia frumoasa de piatra, este aceeasi, doar ca acuma are o mana ridicata si tine o torta in ea.

  5. Iulian

    Voi de ce credeți că NU sănătatea și învățământul sunt priorități guvernamentale?
    Că să nu fie tratați de prostie cam 60% din alegători!
    Pariu că groful ar mai vrea un mandat, la casa aia mare de peste drum de Gradina Botanică?
    …că de aici nu se trage, de la botaniști!

  6. geofreeland

    Suntem o tara de mana 7. Incredibil! La asta ne reduc astia de la UE, in frunte cu alde nea neamtu’ si alde sica! Asa ceva e incredibil!
    https://www.stiripesurse.ro/breaking-o-specie-de-gandac-ar-putea-opri-finantarea-autostrazii-sibiu-pitesti-din-fonduri-ue-spune-comisia-europeana_1420366.html
    Totul e o manarie sprijinita de niste imbecili politici, tradatori de tara. Ce altceva?

  7. Nicolae

    @Iulian
    Botanişti am fost toţi care am votat pãnã acum!Am crezut de 30 de ani cã tot se va schimba ceva.Noi am crezut,ei au crezut în botanişti sí am ajuns unde suntem în momentul actual,nişte botanişti incurabili!

  8. Nicolae

    Nu,nu,gândacii,la care face referire site-ul respectiv,nu cumva suntem chiar noi?!
    Dacã ei,ãştia de la. UE,cred cã unii pun botul,n-au decât,eu unul,ba!

  9. geofreeland

    Suntem in ceata. Comentam si noi p-acilea ca aia care au informatii numai de la presa cumparata sau vanduta, cum vreti. Ca niciodata, astia care ne conduc, nu au avut dect doua sloganuri, muie psd si sa facem Romania normala, dupa ce o facuram atat de Romanie educata incat suntem un neam de analfabeti functionali. Ba, nene, da’ astia de la putere nu ne zic si noua poporenilor ce vor sa faca ei cu tara asta? Ca noi ne intrebam. Un plan de tara, o perspectiva, ceva predictibil. Nimic! Transparenta zero. Jocuri politice paguboase,asta din deal nu a facut si el un bilant a cinci ani de huzureala decat muie psd. Ii toooot dau cu UE de ne doare capul din zi in zi, vorbe goale, dam bani americanilr sa ne luptam cu maica Tereza si tot asa. Ceva concret pe educatie, pe sanatate, pe industrializare, firme mici, startup-uri, limitarea imigrarii, procesare resurse, industrializare, export ceva.Nimic, taticu’, boilor, voi ne-ati votat, fraierilor! Pai daca-i asa, io zic sa mai stam putin la gandeala si apai sa rumegam si de ne vor altoi la bunastarea constitutionala sa incepem plimbarea prin strada. Asa de chichi, cum faceam la Base, „Iesi afara…”. Ma, nene, nu vedem nimic, nici acum, nici maine nici cand om muri. De ce mai traim? Sa-i injuram p-astia? Asta nu e frumos, mai bine sa aducem altii pe care poate vor vrea cu noi. Pai, da’ cu cine, daca nu cu noi.

  10. geofreeland

    Ma uit la ce e in Franta si Belgia. Vestele galbene protesteaza si politia da cu tunuri cu apa, lacrimogene. II gazeaza adica. La noi prin 10 august, sub obladuirea marelui sef, protestatarii aU batut jandarmi, au furat arme, au scos si au aruncat cu bucati de borduri, au incendiat la greu. Dosare penale, discutii, vrajeli, macaroane. Pai se compara Romania cu Franta sau Belgia? Acolo sunt tari civilizate, nu ca la noi. Acolo se da cu tot arsenalul antimanifestanti. La noi trebuie sa-i mangaiem cu fulgi de gasca.hDe ce asa? Pai asa vrea ala cu geaca rosie, el face legea, el taie si spanzura, la comanda. La el e atitudine politica, la jandarmi e violenta ca le cad borduri in cap. In ce tara traim? Iar o intrebare care zi de zi devine un slogan. Asa este, IN CE TARA TRAIM? Raspundeti, daca mai sunteti prin tara.

  11. geofreeland

    Mi-e mila de acest domn Catu! Saracu’ socoteste, de da de ceasul mortii, de unde sa faca bani. Are si el dreptate. De unde sa scoata? Din piatra seaca? Armamente de platit, retrocedari de platit, hangarale promise de platit, pensii de platit, sanatatea de platit… De unde, daca atata e! cum spunea Moromete copiilor revoltti. In final Catu va zice, ne vindem viitorul si ne imprumutam, investitii nu avem de unde, UE ne taie orice macaroana de banet, japca pe popor: concedieri, restructurari, austeritate, taieri bineinteles, impoxite, taxe pe aer…ca asta e mostenirea, ce sa facem? Pai ce sa faceti? Faceti un program de oameni economisti destepti si dati-le in cap finantistilor speculanti de prin afara, asta faceti! Daca nu reusiti faceti cum au facut comunistii Bumbesti-Livezeni sau cum au facut americanii, santiere de cai ferate si drumuri cu chinezi. Sau faceti un santier canal Dunare-Mihailesti. Sau carati-va!

  12. Ifrim

    Dar Orlando Teodorovici de ce nu s a plans ca n-are bani?Si era si cu zambetul profesional pe buze permanent nu constipat precum prezentul din governul n-avem bani.I,a fortat cineva sa preia guvernarea?

  13. neacsu marin

    @Ifrim,
    Pe ala nu il intreba nimeni de sanatate. Citu tremura ca va fi schimbat daca iese scandal cu salariile si pensiile. In plus, el chiar nu stie sa scoata bani din piatra seaca… e atat de prost, ca nici sa fure nu stie, nu ca nu ar vrea.

  14. Ifrim

    🤣🤣🤣🤣

  15. geofreeland

    Te doare capul. „Comisia Europeană afirmă că autostrada va avea un „impact substanțial” asupra speciei de gândac „morimus funereus”, din zona Cozia. Numit și ”gândacul croitor al stejarului”, acest gândac are mărimea de 20-35 mm, culoare neagră, elitrele cenușii cu două pete mari negre, transversale, aspect catifelat și trăiește în majoritatea statelor europene.

    Comisia Europeană scrie negru pe alb că în cazul în care România nu aduce garanții că autostrada nu va afecta zonele de mediu, atunci finanțarea autostrăzii din fonduri UE poate fi blocată.

    Pai cand astia din Austria taie paduri intregi, nu moare gandacul? Mor animale, nu mai au habitat ursul, lupul, rasul (Lynx lynx), veverita, zaganul, insecte, plante…Se distrug ecosisteme, ramane piatra seaca si radacini…P-astia nu-i intreaba nimeni din UE. Porcia devine o „valoare europeana”. Cand romanii au facut celebrele drumuri pietruite, nu existau gandaci? Exista si acum in mintile colonizatorilor jefuitori. E clar, fara tagada, Transilvania nu trebuie legata de Muntenia. O vor europenii pentru ca prin 2024, cu guverne ” ale mele”, ale mariei sale neamtul, guverne care vor indatora tara peste putinta guvernarii si va instala haosul, tara va fi rupta. Auzi, gandacul! Idiotilor, ce treaba are gandacul cu autostrada? Ca voi poluati o lume si au disparut 500000 de specii nu va pasa?

  16. Nicolae

    Astãzi,”rãsfoind” pe site-urile de profil unele stiri proaspete,am dat de o stire care m-a fãcut sã scap câteva înjurãturi,mai ceva ca la uşa cortului lui Ginescu,dar m-am abţinut cu greu!
    Site cu pricina,anunţa faptul cå,o fabrica de pâine,care pe timpul comunismului,aproviziona tot judetul,a fost închisã,urmând sã fie demolatã şi sã se construiascã altceva în acel loc.Din comentariile
    unor localnici,am înţeles cã fabrica respectivã fãcea cea mai gustoasã pâine,ci nu numai,fãceau şi produse de patiserie dintre cele mai bune.
    Cine a avut interesul sã falimenteze acea fabricã este foarte simplu de înţeles.Nu pot sã spun decât atât:Suntem un popor de distrugãtori a tot ce e românesc,tot ce e românesc sã diparã!!!
    Bããã,nenorociţilor,şi pâinea le-o luaţi?

  17. bazil

    Dupa cum evolueaza lucrurile se pare ca in perioada urmatoare se vor duce lupte grele pe tema pensiilor speciale, indemnizatiilor, rentelor viagere etc. Si cei de la butoane de acum si fostii au realizat ca sprijinirea celor de mai sus (de regula mai vocali, mai insistenti, cu gura mai mare) inseamna castigarea a peste 50.000-60.000 voturi, plus familiile „specialilor ” inca sa zicem 150.000-180.000 voturi deci cel mult 240.000 voturi. Sprijinind insa desfiintarea pensiilor speciale , indemnizatiilor, rentelor samd se pot castiga milioane de voturi. O analiza pertinenta a pdv societate civila( nu aia a unor smecheri , redusi la numar)arata ca marea majoritate a populatiei doreste desfiintarea pensiilor speciale.Si daca desfiintarea este destul de greu de facut , impozitarea progresiva a tot ce depaseste 7000 lei bate la usa. Pensiile(nete) de peste 1500 euro se pregatesc sa intre in istorie . Asa se va face rost de bani pentru dublarea alocatiilor copiilor, pentru actualizarea pensiilor militare, pentru acordarea pensiei suplimentare (confiscata samavolnic de casele de pensii), pentru acordarea indexarii de 5% din 2016 samd

  18. bazil

    Apare o informatie pe un blog cum ca aprox. 90% din pensiile militare sunt sub un cuantum stabilit intr-un proiect de oug ca fiind valoarea minima pentru pensia aferenta gradului/functiei unui rezervist.Si atunci, pot fi catalogate pensiile militare ca fiind speciale sau nesimtite? Nicidecum! Exceptiile ( si sunt destule totusi ) trebuie analizate ca atare si dupa caz , efectuate corecturile ce se impun(posibil prin taxarea suplimentara). O alta informatie priveste veniturile unor slujbasi de prin primarii banale: asistenti -5000-6000 lei, referenti III-5500 lei, administrator public -peste 10.000 lei samd. TRAI NINEACA! Sa traiasca si nasul si NASA ! Primarie cu sub 3500 locuitori ! Dezmatul e in floare !Si asta in timp ce zeci de mii de pensionari militari cu pensii mai mult decat modeste, sub un referent III , cu indexarea de 5% din 2016 taiata samavolnic, cu pensia suplimentara furata etc. TOATE ACESTEA O FI IN NUMELE DREPTATII PANA LA CAPAT!???????!!!!!!!!!!!!