Până unde merge „amabilitatea” guvernelor?

Categoria Actualitate, Despre Armata, Opinii, Politica

 

 

 acord MApN

Exemple ar fi multe, sunt multe pe care nici nu le aflăm, sunt multe nici nu sunt făcute publice dar uneori, din dorinţa de a ne „laudă” cu o acţiune, lăsăm să se afle şi ceea ce nu trebuie, sau cum a fost cazul elicopterului  prăbuşit în  Bucegi,”accidentele” scot la suprafaţă ceea ce se vrea ascuns.

Cazul 1.”Căutare-salvare”

În Iulie 2010 un accident nedorit de nimeni scoate la suprafaţă un fapt ascuns opiniei publice şi anume faptul că armata israeliana executa misiuni „ de zbor” în munţii Bucegi, în cadrul unor „misiuni de antrenament” în condiţii de zbor „asemănătoare  înălţimilor Golan” după cum spuneau oficialităţile la vremea aceea pentru a da răspuns unor întrebări normale. Conform altor explicaţii date tot de surse MApN, elicopterul participa, „cel mai probabil, la exerciţiul comun aerian româno-israelian Blue Sky 2010”. Deci răspunsuri diferite, date pentru a închide gura curioşilor. http://adevarul.ro/news/eveniment/un-elicopter-militar-israelian-s-a-prabusit-bucegi-7-morti-printre-roman-1_50aea45e7c42d5a6639eae9b/index.html

Vrând- nevrând, pe rând au mai apărut unele detalii care au ridicat întrebări, despre care am mai scris acum 2 ani, http://punctochitpunctlovit.blogspot.ro/2011/08/urmasii-lui-bastus.html  întrebări legate de zona în care a căzut elicopterul, (zonă foarte interesantă, cunoscută din vremea Dacilor cu fenomene paranormale, se spune că pe acolo ar exista o intrare în celebra „gură de rai” a Bucegilor, apoi întrebări legate de prezenţa în zonă în acele zile a unor „tineri israelieni paranormali” aflaţi în zonă care se pare  au luat contact cu locul accidentului înaintea autorităţilor cărora le-au trebuit 20 de ore pentru a „descoperi epava”, întrebări legate de faptul că tabăra de vară a tinerilor „para” israelieni se afla la 15 km de locul pe care îl survolau zilnic elicopterele israeliene. Ar fi multe de spus aici, dar interesant este faptul că după ce a fost găsită, cutia neagră a fost trimisă în Israel, de parcă acolo s-ar fi întâmplat accidentul , de parcă autorităţile israeliene erau responsabile de accident şi ele conduceau investigaţiile. Sau chiar aşa a fost ? Cine conduce ţara asta ?Se mai ridică întrebări legate de aparatura de „căutare cercetare” cu care era echipat aparatul, „pentru acţiuni de căutare–salvare” dar nu oameni răniţi căutau, dacă citim ce aparatură era pe elicopter. http://www.focusblog.ro/2010/07/analiza-accidentul-elicopterului-israelian-in-bucegi/. Păi dacă aparatul participa la o misiune de cercetare – salvare se mai ridică întrebarea de ce în avion nu se aflau paramedici aşa cum se cere într-o misiune de căutare – salvare ci numai piloţi şi mecanici ?

Cazul 2 „Investiţia”

În noiembrie 2012 apare o ştire pe Yahoo News, preluată la câteva luni şi de câteva ziare on line minuscule,  ştire care nu prea este preluată de presa din România şi nu este de loc discutată în media atât de avidă de senzaţional. Nici guvernul nu se laudă cu „noii investitori”, nici opoziţia nu plânge, toată lumea tace pentru că subiectul nu trebuie diseminat.http://ro.stiri.yahoo.com/proiect–o-nou%C4%83-sta%C5%A3iune-montan%C4%83-%C3%AEn-rom%C3%A2nia234234234234.html . Aflăm din informaţia Yahoo, că „Israelienii au cumpărat un teren de 188 de hectare în apropierea vârfului Nucet, pe care intenţionează să ridice 5 pârtii de schi, snowboard şi săniuş, peste 200 de pensiuni, 30 de hoteluri, 3 patinoare şi centre comerciale.Lucrările la staţiune vor începe în maximum un an de zile”. Să ne amintim că locul accidentului este “Coltii Tapului”, http://www.carpati.org/poze_fotografii/bucegi/coltii_tapului/35381/ ] deasupra Poienii Gutanu, situata in partea vestica a Masivului Bucegi. Cea mai apropiata localitate este Moeciu de Sus, iar accesul in Poiana Gutanu se face pe un drum de caruta, cu plecare din Simon, Bran. Exact în acest areal se află celebra “Gura de Rai”. E vorba despre o pantă cu o suprafaţă de aproximativ un kilometru pătrat, unde se manifestă o anomalie magnetica atipică, după cum o definesc specialiştii, zonă care are efecte benefice uluitoare asupra organismului uman.
Însă, în egală masură, această zonă de anomalie magnetică face praf orice aparat electronic de genul celor de la bordul unui… elicopter. Ei bine, ÎNTÂMPLĂTOR, INVESTIŢIA ISRAELIANĂ ARE LOC ÎN ACEST AREAL. De ce oare?

O investigaţie însă arată că nu există nici un interes şi nici un proiect de dezvoltare turistică în zonă, cel puţin nu declarate sau întergistrate oficial, deşi interes israelian în zonă există încă din 2006. http://buceginatura2000.wordpress.com/2013/03/13/proiectul-imobiliar-statiunea-nucet-parcul-natural-bucegi/ Ceea ce este cert însă este interesul evreilor pentru zona respectivă şi la fel de certă este şi ploconirea statului roman faţă de acest interes care merge până la trădare. De ce? Este ştiut că încă de pe vremea lui Ceauşescu s-a manifestat un interes depsebit fa-ă de zona munţilor bucegi, mai exact aceeaşi zonă care acuma a fost cercetată şi se pare cumpărată de israelieni. Se formase un “Department Zero” Printre misiunile executate de aceste “unităţi para” se numără, nu întâmplător, cercetarea extrasenzorială a Munţilor Bucegi, rapoartele indicând zone energetice deosebite precum şi existenţa unei galerii subterane imense ce uneşte mai multe peşteri din Carpaţi. Mai mult, în apropierea Vîrfului Omu, a fost identificat cel mai important Centru energetic-informaţional natural al Planetei, denumit şi “Cardines Mundi”. Cu alte cuvinte, o zonă  considerată SACRĂ încă de pe vremea lui Burebista, declarată strict secretă de Ceauşescu, este acuma dată spre exploatare altora. Mai multe despre Bucegi, aici : http://deveghepatriei.wordpress.com/2011/08/12/departamentul-zero-sri-bucegi/

Cum se poate numi cedarea acestor zone israelienilor ? “Amabilitate?”

Cazul 3. “Angela merge mai departe “

Zilele astea, un comunicat al MApN, ne aduce iarăşi în faţa ochilor un “cadou “ făcut aceloraşi “prieteni”. Iată ce primim de la MApN:  

„Extinderea accesului reprezentanţilor Consiliului Memorial al Holocaustului din SUAla documentele din arhiva M.Ap.N.

 Ministrul Mircea Duşa şi directorul Centrului pentru Studii Avansate privind Holocaustul, Paul Shapiro, vor semna joi, 9 mai, orele 15.00, un amendament la Protocolul între Ministerul Apărării Naţionale şi Consiliul Memorial al Holocaustului din Statele Unite ale Americii. Amendamentul va extinde accesul reprezentanţilor Consiliului Memorial al Holocaustului din SUA la inventarele şi documentele referitoare la perioada 1938-1964, din depozitele de arhivă ale M.Ap.N.

Ce spuneţi despre asta ? Nu vreau să spun nimic despre faptul că în România nu a existat Holocaust, acesta existând doar în capul celui care l-a declarat şi şi-a asigurat astfel sprijinul financiar şi politic. Dar presupunând că au existat unele elemente de persecuţare a cetăţenilor evrei pe o perioadă foarte scurtă, din perioada războiului, până în 1944, ce treabă are studierea arhivelor militare până în 1964, deci la 20 de ani după orice act impotriva evreilor? Ce se doreşte studiat, modul în care comuniştii evrei au pus mâna pe România prin Ana Pauker,Walter Roman Gheorghe Apostol, Nicolschi Alexandru, Leon Tismăneanu, şi au continuat să o conducă prin Iliescu Ion,Silviu Brucan, Petre Roman, Băsescu Traian ,Mihai Răzvan Ungureanu? Ăsta da Holocaust. Se doreşte curăţirea arhivelor, sau  cumva se doreşte căutarea altor arhive din MApN, de interes strategic, care conţin unele cercetări făcute sub conducerea armatei, în zone precum cele din Bucegi Buzău, Grădiştea, Roşia, cercetări făcute de specialişti militari români la care nu au avut acces până acuma nici organele civile? Ce anume caută israelienii în arhivele armatei până în 1964 dacă nu am avut Holocaust iar evreii au fost “persecutaţi” doar un an de zile? Cine poate răspunde, domnul Duşa, cel care a semnat documentul, sau domnul Oprea, cel care conducea armata pe când paranormalii israelieni cercetau Bucegii şi  o “coordonează” acuma ?

POATE SĂ SPUNĂ CINE VREA  CĂ ESTE O SIMPLĂ COINCIDENŢĂ, DAR EU AM ÎNVĂŢAT CĂ ATUNCI CÂND E VORBA DE INTERSEUL ISRAELIAN, NIMIC NU ESTE ÎNTÂMPLĂTOR ŞI COINCIDENŢELE IES DIN CALCUL.

Un lucru este cert: indiferent cine ar fi la conducerea ţării, “amabilitatea” faţă de prietenii tradiţionali” se păstrează, încă de pe vremuri care se pierd în negura timpurilor. Patriotismul a devenit anacronic, dacă încerci să îţi aperi moşia eşti învinuit că eşti extremist, că te opui progresului, că nu eşti “European” că nu te adaptezi.

Întrebare de final : până unde merge interesul Israelului faţă de România ?

https://web.archive.org/web/20140401071518/http://www.focusblog.ro/2010/07/analiza-accidentul-elicopterului-israelian-in-bucegi/

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

15 Raspunsuri la Până unde merge „amabilitatea” guvernelor?

  1. Civil

    PARANOIA romaneasca…..Nu va mai ca.ati pe voi jurnalisti de doi bani!

  2. Civil,
    Aveti dreptate, multumesc pentru ajutor. Pentru cei care mai citesc articolul, la penultimul paragraf, ii rog sa adauge si cuvantul paranoic langa ”extremist” ”inadaptabil”,”antieuropean”.Pentru cei ca dumnevoastra exista un singur cuvant.VA LAS SA IL GASITI, VAD CA SUTETI FOARTE INSPIRAT SI PERSPICACE.

  3. Lt.col Slaveanu George

    Va rog sa analizati si zonele rezidentiale create pentru evrei in Romania.Ex.Slobozia,Urziceni.Oare este posibil sa se realizeze un spatiu vital pentru chazari in situatia in care Israelul va fi devastat in urma atacului impotriva Iranului?

  4. Slaveanu,
    Ati uitat Moldova. Daca Papa a vorbit documentat cand a spus ca Romania este Gradina Maicii Domnului, si pamantul ei este binecuvantat, atunci nimic nu este exclus si nu ar trebui sa mire pe nimeni incercarile disperate ale UE si altor natiuni conduse din umbra de a isi bate joc de oamenii acestei tari, de a-i otravi prin Codexuri,de a le distruge toata economia, de a-i determina sa plece in alte parti, de a forma aici nu numai un vid demografic dar de a si ingropa tot ce inseamna constiinta de neam si istorie, de a acoperi siturile istorice sub sosele incepute si neterminate, de a da arhivele tarii oricui le doreste, de a destabiliza armata, de a-si bate joc de istoria neamului, schimband zilele nationale dupa cum i se nazare cate unui tradator, de a imbolnavi populatia de a prosti copii printr-un sistem educativ de cea mai proasta calitate, de a darama spitalele si a construi biserici care sa vanda tamaie si lumanariDar toate astea nu ar fi posibile fara tradare. Din pacate tradarea se afla acolo sus sus, unde nu poate fi atinsa.

  5. olteanu

    Nene „Jorj” bate un vint in Sudul Tarii , cu miros de maslini”, de stau la coada cumparatorii, mama mama!!?
    E’ Saracie LUCIE neica! acu’ doua ore veni din zona!
    Sa dea ceL de sus , sa devina sudul Romaniei , Gradina Maicii Domnului,dar eu unul ma intorc total dezamagit din Oltenia materna!
    Doamne’ajuta(-i)1

  6. Lt.col Slaveanu George

    Singura solutie:La arme!

  7. Stan Constantin

    Adresa si articolul de pe focusblog a disparut.Daca este posibil ca cel care a scris Analiza elicopterului cazut in muntii Bucegi sa il reposteze.Multumesc

  8. Pingback: Udrea serviciile şi războiul | In Cuiul Catarii

  9. Pingback: Udrea serviciile şi războiul - VreauDreptate

  10. Pingback: ȘOCANT: O ipoteză uimitoare a prăbușirii elicopterului israelian în munții Bucegi | Niculinamoisescu's Blog

  11. Pingback: Motive de mândrie | In Cuiul Catarii

  12. Pingback: Motive de mândrie | Lupul Dacic

  13. Andu

    Nu e nici o paranoia, e adevarul curat.
    Se incearca dezinformare in masa.
    Au intrat in panica si incearca dezinformarea in masa.
    In Bucegi sunt multe lucruri musamalizate si vor ca lucrurile sa ramana asa!
    Cautat I mai multe indice si pana la urma veti gasi 🙂
    Totul e la vedere

  14. Pingback: ȘOCANT: O ipoteză uimitoare a prăbușirii elicopterului israelian în munții Bucegi | Lupul Dacic